Galatasaray'da Emre Akbaba ve Martin Linnes'in lisansları çıkarıldı
Ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan ve Henry Onyekuru ve Marcelo Saracchi'yi kadrosuna katan Galatasaray'da Emre Akbaba ve Martin Linnes'in lisansları çıkarıldı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.01.2020 12:57
- Güncelleme Tarihi: 05.01.2020 13:28
Bu sezon hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde istediği sonuçları alamayan Galatasaray, ilk yarının sona ermesiyle birlikte gidişatı tersine çevirmek için çalışmalara başladı. Ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan sarı-kırmızılılar Monaco forması giyen Henry Onyekuru ve RB Leipzig formasını terleten Marcelo Saracchi'yi kiralık olarak kadrosuna kattı. Oyuncu arayışlarını sürdüren ve iç transferde de birçok değişiklik yapacak olan Cimbom'da geçtiğimiz sezon oynanan Çaykur Rizespor maçında ayağı kırılan Emre Akbaba'nın ve sezon başında TFF'ye bildirilen 28 kişilik listeye dahil edilemeyen Martin Linnes'in lisansları çıkarıldı. İki oyuncu da sezonun ikinci yarısında forma giyebilecek.
DİĞER HABERLER
-
Dünyaca ünlü boksör Mike Tyson, İstanbul’a geldi. Bir proje için İstanbul’a gelen Mike Tyson, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hakkında da konuştu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray ve Fenerbahçe haberleri (GS FB spor haberi) -
U19 PAF Ligi'nin 9. haftasında Galatasaray U19 sahasında Fenerbahçe U19'u ağırladı. Sarı-kırmızılı gençler mücadeleyi 3-1 kazandı. İşte maçın detayları... -
Galatasaray'a sezon başında transfer olan sarı-kırmızılıların genç yıldızı Aleksey Batrakov, Rusya Milli Takımı'nın Özbekistan ve Venezuela maçlarının 36 kişilik geniş kadrosunda yer aldı. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe maçı öncesi, sarı-kırmızılıların milli futbolcusu Abdülkerim Bardakçı sosyal medyadan paylaşım yaptı.