Erol Bulut'tan Galatasaray yorumu! "Çok farklı olacak"
Süper Lig'in 2. haftasında Ülker Stadı'nda ağırladıkları Hatayspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, karşılaşmanın ardından basın toplantısı düzenledi. Gelecek hafta deplasmanda oynayacakları Galatasaray derbisiyle ilgili de konuşan Bulut, "Galatasaray maçı Hatay maçından çok farklı olacak." dedi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.09.2020 00:09
- Güncelleme Tarihi: 22.09.2020 01:37
Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Hatayspor'la 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Hücumda istediklerini yapamadıklarını belirten genç teknik adam, girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.
Bulut, gelecek hafta oynayacakları Galatasaray derbisinin ise Hatay maçından çok farklı geçeceğini vurguladı.
Erol Bulut'un açıklamalarından satır başları şu şekilde:
"İlk yarı istediğimiz gibi gitmese de oyun, 2. yarı daha baskılıydık. Rakibin kalemize gelmediği bir oyun oldu, böyle bir tabloyla karşılaşacağımızı biliyorduk. Geçiş oyunları ile pozisyon bulmaya çalıştılar ama izin vermedik, bir tane pozisyonları yok. Bizim 3-4 pozisyonumuz var, rakip 9 kişi oynadı, şansları iyi değerlendiremedik. Hücum anlamında yetersiziz, çalıştığımız hücum organizasyonlarını oyuncularımız sahada benzer şekilde uygulamalıydı, oradan biraz uzaktık.
İstediğimiz, antrenmanda çalıştığımız şeyleri sahada da uygulamamız gerekiyor, onun dışına çıkınca istediğimiz tablo ortaya çıkmıyor. Önümüzdeki haftalarda bunu göstermemiz gerekiyor. Hücum organizasyonlarını istediğimiz şekilde gerçekleştirsek, skor da farklı olurdu.
"GALATASARAY DERBİSİ FARKLI OLACAK"
Derbiler her zaman farklı oynanıyor, bu yıllardır böyle. Önümüzdeki hafta da böyle olacak. Bu hafta oynanan maçlara bakmaksızın, herkes maçlara farklı konsantre oluyor. Bu hafta çalışmalarımızı ona yönelik yapacağız ve ne olacağını göreceğiz"
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de ocak ayındaki ara transfer dönemi öncesinde 10 numara takviyesi yeniden gündeme geldi. Marco Asensio'nun ameliyat kararı sonrası sarı-lacivertli yönetimin hücum hattı için harekete geçebileceği öne sürüldü. Asensio'nun yokluğunda İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş da alternatifler arasında yer alıyor. İşte tüm detaylar... -
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Çekya temsilcisi Slavia Prag'ı ağırlayacak. Chobani Stadı'ndaki müsabaka saat 19.45'te başlayacak. Karşılaşmayı İspanyol hakem Ricardo de Burgos yönetecek. Burgos'un yardımcılıklarını Iker De Francisco ile Ivan Masso Granado yapacak. Temsilcimiz evinde oynayacağı mücadeleden 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. İşte İsmail Kartal'ın sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Slavia Prag ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Nathan Ake, mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. -
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. haftasında Slavia Prag ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ve maç öncesi açıklamalar yaptı.