Fenerbahçe çalışmalarını sürdürdü
Yeni sezon için sahaya inen Fenerbahçe, teknik direktör Erol Bulut yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürdü.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.08.2020 - 21:05
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Erol Bulut yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.
İki grup halinde yapılan pas organizasyonlarıyla devam eden idman, teknik ve taktik çalışmalarla sona erdi.
Sarı-lacivertli ekip, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın sağlık kontrollerinden geçecek.
Sezonu 8 Ağustos'ta açan Fenerbahçe, hazırlıklarına 10 Ağustos'ta yapacağı antrenmanla devam edecek.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de ara transfer çalışmaları sürerken flaş bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertlilerin, Liverpool forması giyen Mohamed Salah'ı kadrosuna katmak için çok ciddi bir hamle yaptığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
PSV, Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Joey Veerman ile ilgili bir açıklama yayınladı. -
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran uyuşturucu temin etme, uyuşturucu kullanımını kolaylaştırmak ve uyuşturucu kullanma suçlarından İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı. -
Sadetttin Saran'ın gözaltına alınmasının ardından Fenerbahçe Spor Kulübü sosyal medyadan açıklama yayınladı. İşte detaylar... (FB spor haberi)