Hırvatistan 2-3 Portekiz (MAÇ SONUCU - ÖZET)
UEFA Uluslar Ligi'nde Hırvatistan, sahasında ağırladığı Portekiz, uzatma dakikalarında attığı golle Hırvatistan'ı 3-2 mağlup ederek grubu galibiyetle noktaladı. Ev sahibi takımın golleri Kovacic'ten (2) gelirken, konuk ekibin gollerini Dias (2) ve Felix kaydetti.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.11.2020 - 00:37
- Güncelleme Tarihi: 18.11.2020 - 00:55
UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup'ta Hırvatistan ile Portekiz, Poljud Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Konuk takım, rakibini son dakikada bulduğu golle 3-2 mağlup ederek 3 puanı hanesini yazdırdı.
Ev sahibi takımın golleri 29 ve 65. dakikalarda Mateo Kovacic'ten gelirken, konuk ekibin gollerini 52 ve 90. dakikalarda Ruben Dias ve 60. dakikada Joao Felix kaydetti.
Öte yandan Hırvatistan'da Marko Rog, 51. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Hırvatistan bu sonuçla 3 puanda kalarak grubu 3. sırada tamamladı. Puanını 13'e yükselten Portekiz ise grubu 2. sırada noktaladı.
DİĞER HABERLER
-
İngiliz ekibi Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, dünyanın çeşitli bölgelerinde masum insanların öldürülmesinin canını yaktığını ve buna karşı her zaman ayağa kalkacağını söyledi. -
İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'da forma giyen Muhammed Salah, "BBC Yılın Sporcusu" ödülüne aday gösterildi. İşte detaylar... -
İspanya LaLiga'nın 15. haftasında Real Madrid, deplasmanda konuğu olduğu Athletic Bilbao'yu 3-0'lık mağlup etti ve 3 maçlık galibiyet hasretini bitirdi. -
Fenerbahçe'den Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'a transfer olan Faslı golcü Youssef En-Nesyri hava limanında çiçeklerle karşılandı.