Beşiktaş Denizlispor'un konuğu oluyor
Süper Lig'in 5. haftasını bay geçen Beşiktaş, 6. haftada 26 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de Yukatel Denizlispor deplasmanına konuk olacak.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.10.2020 12:14
Beşiktaş, Süper Lig'in 6. haftasında pazartesi günü Yukatel Denizlispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Denizli Atatürk Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Maçı hakem Alper Ulusoy yönetecek.
Ligdeki 4 maçta sadece bir kez kazanabilen ve bir beraberlik alan siyah-beyazlı ekip, 4 puanda bulunuyor. Beşiktaş, 2 karşılaşmadan ise mağlup ayrıldı.
Beşiktaş, ligin 5. haftasını ise maç yapmadan bay geçti.
Denizlispor ise 5 maçta bir galibiyet, ikişer beraberlik ve yenilgiyle 5 puan topladı.
Geçen sezonki kabustan kurtulmaya çalışacak
Geçen sezona benzer bir başlangıçla 2020-2021'e başlayan Beşiktaş, Yukatel Denizlispor karşısında çıkış arayacak.
Sezonun ilk maçında Trabzonspor'u deplasmanda 3-1 yenen siyah-beyazlı ekip, evinde Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş ligdeki son 2 maçında ise deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'a 4-1 ve evinde Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup oldu.
Siyah-beyazlı ekip, geçen sezonun ilk 4 maçında da aynı performansı gösterdi. Demir Grup Sivasspor'a 3-0 yenilen ve Göztepe'ye 3-0 üstünlük kuran Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalırken, Gaziantep FK'ye 3-2 yenilerek 4 puan elde edebildi.
Geçen sezonun 4. haftasının ardından üst üste 2 maçta daha puan kaybı yaşayan siyah-beyazlı ekip, Yukatel Denizlispor'u mağlup ederek bunu tersine çevirmeye çalışacak.
Sakat oyuncuların durumu
Siyah-beyazlı ekipte Yukatel Denizlispor maçı öncesi Atakan Üner ve Ajdin Hasic'in sakatlıkları bulunuyor. İki oyuncu, yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.
Dorukhan Toköz'ün son durumu ise bugünkü idmanda netlik kazanacak. Takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Georges-Kevin N'Koudou da Denizli'ye götürülmeyecek.
Yeni tip corona virüsü karantina süresi henüz tamamlanmayan Bernard Mensah da Yukatel Denizlispor mücadelesinin kadrosunda yer alamayacak.
Takımla çalışmalarını sürdüren Adem Ljajic'in ise yarınki karşılaşmada görev alması bekleniyor.
İki takviye daha yaptı
Beşiktaş, Yukatel Denizlispor karşılaşması öncesi kadrosuna iki takviye daha yaptı.
Fransız sağ bek Valentin Rosier'i kadrosuna dahil eden siyah-beyazlı ekip, Cezayirli orta saha oyuncusu Rachid Ghezzal'ı da kiraladı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında sahasında Crystal Palace ile 2-2 berabere kaldı. Mücadele sonrası siyah-beyazlılarda Vincenzo Italiano, dikkat çeken açıklamalara yer verdi. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri -
UEFA Avrupa Ligi'nin 3. hafta mücadelesinde evinde İngiliz ekibi Crystal Palace ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Usta yazar Ömer Üründül, siyah-beyazlı temsilcimizin performansını değerlendirdi. İşte o yazı... -
Ara transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Newcastle United forması giyen Joe Willock için ısrarını sürdürüyor. Siyah beyazlıların, yıldız orta saha için gözden çıkardığı bonservis bedeli ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında temsilcimiz Beşiktaş, Crystal Palace ile 2-2 berabere kalarak 3 maçta 7 puan toplamış oldu. Fotomaç gazetesi yazarları, siyah-beyazlıların bu performansını dikkat çeken ifadelerle yorumladı.