Trabzonspor'un yeni transferi Okay Yokuşlu şehre geldi!
Yaz transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, takviyelere devam ediyor. Bordo-mavili ekip, milli futbolcu Okay Yokuşlu ile anlaştı. 30 yaşındaki oyuncu transfer sürecini tamamlamak için Trabzon'a geldi. | Trabzonspor haberleri
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 31.07.2024 00:49
- Güncelleme Tarihi: 31.07.2024 01:02
Yaz transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, takviyelere devam ediyor. Bordo-mavili ekip, milli futbolcu Okay Yokuşlu ile anlaştı. 30 yaşındaki oyuncu transfer sürecini tamamlamak için Trabzon'a geldi.
İŞTE OKAY'IN İLK SÖZLERİ:
Çok mutluyum şu anda. Tekrar bu camianın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Umarım her şey yolunda gidecek ve takıma katılacağım.
En çok stadyumu, stadyumdaki atmosferi özledim. Güçlü bir kadromuz var. Her şey yolunda gittiği takdirde ligde ve Avrupa'da başarılar yakalayabilecek bir takım olduğunu düşünüyorum. Umarım ben de buna katkı sağlayabilirim.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. hafta kapanış maçında Trabzonspor, Beşiktaş'ı Akyazı'da 2-0 yenerek galibiyete uzandı. Maçın ardından Sabah gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Trabzonspor'un galibiyetini ve hakem Cihan Aydın'ın performansını yorumladı. -
Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi lig aşamasının 2. haftasında sahasında Hearts ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan derbide Trabzonspor, sahasında Beşiktaş'ı mağlup etti. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor, Beşiktaş'ı 2-0'lık skorla mağlup etti. Dev karşılaşmada takımının 2. golünü kaydeden Muhammed Salah, maçın ardından Beşiktaş'a transfer olma süreciyle ilgili göndermede bulundu.