İtalyan basını duyurdu! "Trabzonspor Francesco Farioli ile görüştü"
Son dakika Trabzonspor haberleri: Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istediği sonuçları alamayan Trabzonspor'da, yeni yönetim görevine başladı. Bordo-mavililerde en önemli gündem maddesi, yeni teknik direktörün kim olacağı oldu. İtalyan basını Alanyaspor ile yollarını ayıran Francesco Farioli'nin kariyerine Trabzonspor'da devam edebileceğini yazdı. İşte detaylar... | (aspor.com.tr - Dış Haberler / Mehmet Göksel TAŞOVA)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.04.2023 16:07
Spor Toto Süper Lig'de bu sezon zirve yarışında yer alamayan son şampiyon Trabzonspor'da, yönetim ve teknik ekip istifa etmişti.
Başkanlık koltuğuna Ertuğrul Doğan'ın oturmasının ardından, yeni teknik direktör konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Bu konum için birçok isimle görüşen Fırtına'da, gündeme gelen son isim ise Corendon Alanyaspor ile yollarını ayıran Francesco Farioli oldu.
Tuttomercatoweb'in haberine göre; Watford ve Braga ile görüşmelerini sürdüren İtalyan çalıştırıcı, kariyerine Türkiye'de devam edebilir.
34 yaşındaki çalıştırıcının henüz bir karar vermediği ve iki tarafın birbirlerine isteklerini ilettiği haberin detaylarında yer aldı.
İşte o haber:
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan derbide Trabzonspor, sahasında Beşiktaş'ı mağlup etti. İşte detaylar... -
Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi lig aşamasının 2. haftasında sahasında Hearts ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor, Beşiktaş'ı 2-0'lık skorla mağlup etti. Dev karşılaşmada takımının 2. golünü kaydeden Muhammed Salah, maçın ardından Beşiktaş'a transfer olma süreciyle ilgili göndermede bulundu. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasındaki dev derbide Trabzonspor, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı. Karşılaşmanın ardından Fotomaç gazetesinin usta yazarları, mücadeleyi çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte derbinin ardından kaleme alınan o yazılar...