Merih Demiral: Gün geçtikçe daha güzel oluyoruz
Milli futbolcu Merih Demiral, Almanya ile oynanan ve 3-3 beraberlikle sonuçlanan özel maçın ardından açıklamalarda bulundu. Başarılı futbolcu, "Genç bir milli takımız, önümüzde güzel günler var, gün geçtikçe daha güzel oluyoruz." dedi.
- Milli Takım Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.10.2020 - 00:38
- Güncelleme Tarihi: 08.10.2020 - 00:48
UEFA Uluslar Ligi'nde Rusya ve Sırbistan ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'mız özel maçta Almanya ile karşı karşıya geldi.
Milli futbolcu Merih Demiral 3-3 berabere biten zorlu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
İŞTE MERİH'İN AÇIKLAMALARI:
Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, çok güzel maç oldu, çok güzel mücadele ettik, gerektiği gibi oynadık. Talihsiz goller yedik ama tarihimizde ilk defa Almanya'ya 3 gol atıyoruz. Genç bir milli takımız, önümüzde güzel günler var, gün geçtikçe daha güzel oluyoruz.
Uzun sakatlık sürecinden sonra ilk defa oynadım, gün geçtikçe kendimi iyi hissediyorum. Defansif olarak geçen aya nazaran daha iyiyiz, birlikte oynadıkça ne yapacağımızı daha iyi kestiriyoruz. Çok güzel bir milli takım var, çok daha güzel olacak.
Alman Milli Takımı da iyiydi, Emre ağabey var onlarda da. Gün geçtikçe çok daha iyi olup, çok daha iyi bir Milli Takım izleteceğiz herkese.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye A Milli Futbol Takımı resmi hesabı, Kerem Aktürkoğlu'na destek çağrısında bulundu. -
A Milli Futbol Takımımızın, 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri play-off turu yarı finalinde Romanya ile karşılaşacağı müsabaka 26 Mart 2026'da Beşiktaş Park'ta oynanacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
FIFA aralık ayı dünya sıralamasını açıkladı. İspanya zirvedeki yerini korurken, A Milli Takımımız 25.liğini sürdürdü. İşte detaylar... -
A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ABD'de gerçekleştirilen 2026 Dünya Kupası kura çekiminin ardından İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Montella geleceğine de değindi.