AnasayfaGaleri Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya! Leao'nun ardından bir kapışma daha
Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya! Leao'nun ardından bir kapışma daha
Yaz transfer dönemi çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ve Galatasaray ile ilgili gündem yaratacak bir transfer gelişmesi yaşandı. Rafael Leao transferinde karşı karşıya gelen ezeli rakiplerin, sürpriz bir ismin transferi için de yarış halinde oldukları öğrenildi. İşte o futbolcu ve transferin detayları... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi)
Yayın Tarihi: 03.08.2026 12:21 Güncelleme Tarihi: 03.08.2026 12:26
ABONE OL
Yeni sezon planlamalarını sürdüren Fenerbahçe ve Galatasaray'da hareketli günler yaşanmaya devam ediyor.
Her iki kulüp de yaz transfer döneminde kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.
İki ezeli takım özellikle Milan forması giyen Rafael Leao'nun transferinde karşı karşıya gelmişti.
Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray, Portekizli yıldızı kadrosuna katmak için kıyasıya bir yarış içindeydi.
Ancak ezeli rakiplerin, Leao'nun yanı sıra bir transferde daha karşı karşıya geldikleri ortaya çıktı. İşte detaylar...
F.BAHÇE VE G.SARAY DAVID NERES'İN PEŞİNDE!
Transferfeed'de yer alan habere göre; Fenerbahçe ile Galatasaray, Napoli forması giyen David Neres'i kadrosuna katmak için harekete geçti.
İki takımın, Napoli'nin 29 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu için resmi teklif yapmaya hazırlandıkları belirtildi.
Çizme ekibinin, Neres'i ayrılacak futbolcular arasında gördüğü ve her iki İstanbul kulübünün temsilcilerinin önümüzdeki günlerde İtalya'ya gelerek yıldız kanat oyuncusu da dahil olmak üzere çeşitli transfer görüşmeleri yapacağı vurgulandı.
Öte yandan Napoli'nin, Neres için uygun görülen teklifleri değerlendirmeye hazır olduğu ancak düşük bir ücrete de oyuncuyu bırakmayacağı aktarıldı.
GEÇEN SEZON 25 MAÇA ÇIKTI!
David Neres geçtiğimiz sezon Napoli'de toplam 25 karşılaşmada boy gösterdi. Başarılı futbolcu bu maçlarda 6 gol ve 4 asistle oynadı.
Güncel piyasa değeri 23 milyon Euro olan Sambacı'nın, kulübüyle 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
1.76 boyundaki kanat oyuncusu kariyerinde Benfica, Ajax, Sao Paulo ve Shakhtar gibi takımlarda da forma giymişti.