Galatasaray Konyaspor maçı sonrası Sacha Boey'dan milli takım sözleri!
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray sahasında arabam.com Konyaspor'u 2-1 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Mücadelenin ardından sarı-kırmızılıların genç yıldızı Sacha Boey açıklamalarda bulundu ve "Ne yapabileceğimi biliyorum ve bunları da gerçekleştiriyorum. Devamının geleceğine de inanıyorum. Şu anda milli takıma değil Galatasaray'a odaklıyım." ifadelerini kullandı. | Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.09.2022 23:43
- Güncelleme Tarihi: 17.09.2022 00:01
Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Galatasaray, sahasında arabam.com Konyaspor'u 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Karşılaşmanın ardından son haftaların formda isimlerden Sacha Boey, açıklamalarda bulundu. Boey, önemli bir galibiyet aldıklarını ve bunun sonucunda da maç fazlasıyla liderliğe yükseldiklerini belirtti.
"DEVAMININ GELECEĞİNE İNANIYORUM"
Kişisel olarak sergilediği iyi performansın devam edeceğine inandığını aktaran Boey, "Ne yapabileceğimi biliyorum ve bunları da gerçekleştiriyorum sahada. Devamlılığın gelmesi gerekiyor tabii, süreklilik önemli. Devamının geleceğine de inanıyorum. Takım burada değilken bile çok fazla çalıştım. Şu anda gösterdiğim performansta da bu yaptığım çalışma çok yardımcı oldu" diye konuştu.
Boey, sağ bek pozisyonunda takıma yeni katılan Leo Dubois'yı da önceden tanıdığını ve iyi olanın forma giymeye devam edeceğini aktardı.
Boey, son olarak Galatasaray'a konsantre olduğunu ve milli takım konusunun ilerleyen zamanlarda konuşulabileceğini belirterek sözlerini noktaladı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray transfer haberleri | Galatasaray'da devre arası transfer dönemi öncesi kadro planlaması sürerken takımdan gönderilmesi planlanan isimle alakalı dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı oyuncu için menajerinin bir takımla ayrılık için görüştüğü ortaya çıktı. İşte detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında oynanacak kritik Lille mücadelesine hazırlanan Galatasaray'da hücum hattı yeniden şekilleniyor. Rafael Leao'nun sakatlığının ardından ilk 11'i yeniden şekillendirecek olan Okan Buruk, Yunus Akgün hakkında kararını verdi. -
Lille Teknik Direktörü Davide Ancelotti, Galatasaray karşılaşması öncesinde takımının hedefini açıkladı. Eksiklere rağmen galibiyete inandığını belirten Ancelotti, sarı-kırmızılıların hücum gücüne karşı oyun planlarını anlatırken Berke Özer hakkında da övgü dolu ifadeler kullandı. -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında deplasmanda Lille ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Okan Buruk yönetimindeki son antrenmanda maçın taktiği üzerinde durulurken, sakatlığı bulunan Rafael Leao takım çalışmasında yer almadı.