Galatasaray'da Mbaye Diagne hala lider
Galatasaray'ın devre arasında West Bromwich'e kiraladığı Mbaye Diagne, sarı-kırmızılıların halen en skorer oyuncusu konumunda bulunuyor. | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.04.2021 06:40
Aslan hücum hattında yoluna. Radamel Falcao ve Mohamed Mostafa ikilisiyle devam ediyor ancak takımın en skorer ismi halen Mbaye Diagne... Kariyerini WBA'da sürdüren Senegalli yıldız 9 gol kaydetmişti. 11 puana direkt etkisi olmuştu. Diagne sonrası önce Mostafa sonra Falcao bir çıkış yakalasalar da bu sürekli olmadı. Hücumda Aslan çok aksadı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray transfer haberleri | Galatasaray'da devre arası transfer dönemi öncesi kadro planlaması sürerken takımdan gönderilmesi planlanan isimle alakalı dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı oyuncu için menajerinin bir takımla ayrılık için görüştüğü ortaya çıktı. İşte detaylar... -
Lille’in Brezilyalı stoperi Alexsandro, Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Victor Osimhen ile yaşayacağı mücadeleyi “savaş” olarak nitelendiren deneyimli savunmacı, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerken Berke Özer’in performansını da övdü. -
Lille Teknik Direktörü Davide Ancelotti, Galatasaray karşılaşması öncesinde takımının hedefini açıkladı. Eksiklere rağmen galibiyete inandığını belirten Ancelotti, sarı-kırmızılıların hücum gücüne karşı oyun planlarını anlatırken Berke Özer hakkında da övgü dolu ifadeler kullandı. -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında deplasmanda Lille ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Okan Buruk yönetimindeki son antrenmanda maçın taktiği üzerinde durulurken, sakatlığı bulunan Rafael Leao takım çalışmasında yer almadı.