Galatasaray 6'da 6 yaptı liderliğe oturdu!
Galatasaray, Beşiktaş derbisinde alınan mağlubiyet sonrasında yeni bir sayfa açtı. Sarı-kırmızılı takım o maçtan bu yana çıktığı 6 maçta 6 galibiyet alırken, liderlik koltuğuna da oturdu. İşte detaylar... | Son dakikka Galatasaray haberleri (Gs spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.02.2021 10:56
- Güncelleme Tarihi: 15.02.2021 11:12
Ara transfer döneminin en flaş transferlerinden biri olan Mostafa Mohamed, Galatasaray'a can vermeye devam ediyor. Şu ana kadar sarı-kırmızılı formayla çıktığı tüm karşılaşmalarda gol atan Mısırlı golcü; Başakşehir, Fenerbahçe ve Alanyaspor'un ardından Kasımpaşa ağlarını da havalandırdı. 4 maçta 4 gol atan Mostafa Mohamed, teknik direktör Fatih Terim'in takımda en güvendiği isimlerin başında geliyor.
KEREM GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR
Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı isimlerden Kerem Aktürkoğlu, gösterdiği performansla teknik heyetten tebrik aldı. Sarı-kırmızılı takımda ilk defa ilk 11'de başlayan 22 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'ın Kasımpaşa karşısındaki ilk golünü kaydederken, toplamda da 2 gol, 1 asistlik istatistiğe ulaştı.
ETEBO KENDİNİ BULDU
Galatasaray'da sezon başından bu yana en çok eleştirilen isimlerin başında gelen Etebo, Kasımpaşa maçında ön plana çıkan isimlerden biri oldu. Nijeryalı futbolcu, mücadelesiyle galibiyetin mimarlarından oldu. Etebo'nun özgüveni yerine gelirken, orta saha oyuncusunun bu performansı teknik heyeti de sevindirdi.
HAZIRLIKLAR ÇARŞAMBA BAŞLIYOR
Galatasaray'da yoğun bir maç trafiğinden çıkan futbolculara teknik heyet tarafından iki günlük izin verildi. Teknik direktör Fatih Terim, oyuncularının kritik Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi dinlenmelerini isterken, mücadelenin hazırlıkları çarşamba günü başlayacak.
DİĞER HABERLER
-
Savunma hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray'a transferde önemli bir fırsat doğdu. Real Madrid'de gözden çıkarılan yıldız isim için harekete geçmeye hazırlanan sarı-kırmızılılar, İspanyol ekibiyle masaya oturmaya hazırlanıyor. İşte detaylar... -
Orta saha hattını yıldız bir isimle güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, Wolverhampton'dan ayrılmaya hazırlanan Joao Gomes için kesenin ağzını açtı. Sarı-kırmızılıların, Brezilyalı futbolcunun transferini tamamlamak adına gözden çıkardığı bonservis bedeli ortaya çıktı. İşte detaylar... -
Mauro Icardi'nin geleceği belirsizliğini korurken forvet hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray, rotasını Belçika'ya çevirdi. Sarı-kırmızılılar, Avrupa devlerinin de radarında bulunan 21 yaşındaki yıldız için girişimlere başladı. İşte detaylar... -
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın gündemindeki Manuel Ugarte ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Arjantinli yıldızın durumu sarı-kırmızılı camiada büyük heyecan yaratırken, transfer sürecine ilişkin son haberler umutları artırdı. İşte detaylar...