Arda Turan eski günlerine geri dönüyor
Galatasaray'a 9 yıl aradan sonra geri dönen Arda Turan, kampta gösterdiği performansı ve hırslı görüntüsüyle dikkat çekti. Deneyimli oyuncunun sarı-kırmızılıların, gelecek sezon en büyük kozlardan biri olması bekleniyor.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.09.2020 15:08
- Güncelleme Tarihi: 04.09.2020 16:45
Sarı-kırmızılı formaya yeniden kavuşan Arda Turan hem antrenmanlardaki istekli ve çalışkan görüntüsüyle genç oyunculara örnek oluyor hem de hazırlık maçlarındaki hırsıyla Galatasaray ruhunu sahaya yansıtıyor.
PERFORMANSI YÜKSELİYOR
Geçen sezon devre arasında Medipol Başakşehir'den ayrıldıktan sonra yurt içinden ve Avrupa'dan önemli teklifler almasına rağmen tekrar Galatasaray'da forma giymek için bekleyen 33 yaşındaki futbolcu, yeni sezonda takımının en önemli kozlarından olacak. Kulüpsüz kaldığı dönemde bireysel çalışmalarını aksatmayan ve sarı-kırmızılıların sezon hazırlıklarına formda giren Turan, performansıyla teknik heyetin yüzünü güldürüyor.
'66 NUMARA' HIRSIYLA GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Sahadaki tavırları ve oyunuyla başarıya aç olduğunu, kupalar kazanmak istediğini gösteren deneyimli futbolcu, sarı-kırmızılı taraftarın da görmeyi arzuladığı '66 numaralı Arda Turan' profilini çizmeye şimdiden başladı. Kaptanlık pazubandını da koluna geçiren yıldız oyuncu, ligin başlamasını iple çekiyor.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında temsilcimiz Galatasaray ile karşılaşacak olan Lille'den Berke Özer hakkında sakatlık açıklaması geldi. Teknik direktör Davide Ancelotti, milli kalecinin sağlık durumu hakkında son bilgileri paylaştı. -
Galatasaray, Gençlerbirliği maçında attığı golle galibiyeti getiren Deniz Gül'e rağmen hücum hattına takviye yapmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, ocak ayında yıldız bir santrforu kadrosuna katarak milli futbolcuyla rekabet oluşturmayı hedefliyor. Galatasaray'ın, yıldız santrfor için kurduğu temas ve oyuncu için beklenen bonservis de belli oldu. İşte detaylar... -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasının 77. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Rafael Leao hakkında resmi açıklama yayınladı. -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasındaki derbide Beşiktaş, konuk ettiği Galatasaray MCT Technic'i 83-80 yendi.