Galatasaray 2-0 Ümraniyespor | MAÇ SONUCU
Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında Ümraniyespor'u Falcao ve Ömer Bayram'ın attığı gollerle 2-0 mağlup etti.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 31.08.2020 15:00
- Güncelleme Tarihi: 31.08.2020 21:40
Galatasaray , 2020-2021 sezonu öncesi ikinci hazırlık maçında TFF 1. Lig takımlarından Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan müsabakayı Radamel Falcao (dk. 6 pen.) ve Ömer Bayram'ın (dk. 80) golleriyle 2-0 mağlup etti.
Galatasaray'da müsabakada Fatih Öztürk (dk. 46 Okan Kocuk), Şener Özbayraklı (dk. 46 Jesse Sekidika), Radamel Falcao (dk. 46 Ali Yavuz Kol), Younes Belhanda (dk. 46 Sofiane Feghouli), Ryan Donk (dk. 46 Jimmy Durmaz), Christian Luyindama (dk. 46 Ahmet Çalık), Marcelo Saracchi (dk. 46 Emre Taşdemir), Marcao (dk. 46 Emin Bayram), Taylan Antalyalı, Arda Turan (dk. 46 Ömer Bayram), Mbaye Diagne (dk. 46 Adem Büyük) görev aldı.
Milli takım kamplarında bulunan Emre Kılınç, Omar Elabdellaoui, Martin Linnes ve Ryan Babel maç kadrosunda yer almadı.
Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına Çarşamba günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde saat 17.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.
Sarı-kırmızılılar, 2020-2021 sezonu öncesi üçüncü hazırlık maçında bu sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Hatayspor ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'ndaki mücadele 3 Eylül 2020 Perşembe günü saat 17.00'de başlayacak. Öte yandan Galatasaray, 5 Eylül'de Kasımpaşa ile oynayacağı hazırlık maçının iptal edildiğini açıkladı.
DİĞER HABERLER
-
Manchester United'da Como karşısında alınan 4-1'lik yenilginin ardından Michael Carrick'in taktiklerini eleştiren Bruno Fernandes'in açıklamaları gündem oldu. İngiliz ekibindeki kötü gidişat sürerken Portekizli yıldızın devre arasında takımdan ayrılabileceği öne sürüldü. Galatasaray ve Barcelona'nın da 32 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiği iddia edildi. -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan oldu. -
Galatasaray'da devre arasındaki kadro planlaması doğrultusunda transfer çalışmaları sürerken gündemdeki isimlerden biriyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcunun kulübüyle olan sözleşme durumu, sarı-kırmızılıların transfer ihtimalini yeniden gündeme taşıdı. İşte detaylar... -
Geçtiğimiz sezon sonu kontratının bitmesi sonrası takımdan ayrılan ve yaz transfer döneminde herhangi bir kulüple anlaşma sağlayamayan Mauro Icardi ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Arjantin basını, tecrübeli golcüye talip olan iki takımı duyurdu. İşte detaylar...