Galatasaray'da flaş transfer gelişmesi! Kulübü ile sözleşme durumu...
Galatasaray'da devre arasındaki kadro planlaması doğrultusunda transfer çalışmaları sürerken gündemdeki isimlerden biriyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcunun kulübüyle olan sözleşme durumu, sarı-kırmızılıların transfer ihtimalini yeniden gündeme taşıdı. İşte detaylar...
Giriş Tarihi:
PAYLAŞ
ABONE OL
YAZI
Galatasaray'da yaklaşan ara transfer döneminde orta sahaya yapılması planlanan takviyeye yönelik dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
Sarı-kırmızılılar, son olarak gündemine Brighton'ın İsveçli futbolcusu Yasin Ayari'yi aldı.
Yetenekli oyuncu için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin de devreye girdiği öne sürüldü.
YENİ SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ ÇIKMAZDA
İngiliz basınında yer alan haberlere göre, 23 yaşındaki orta saha oyuncusu ile kulübü Brighton arasında yürütülen yeni sözleşme görüşmelerinde herhangi bir ilerleme sağlanamadı ve süreç çıkmaza girdi.
Kulübüyle mevcut sözleşmesi 30 Haziran 2027 tarihinde sona erecek olan genç futbolcunun bu belirsiz durumu, Avrupa kulüplerinin dikkatini fazlasıyla çekti.
TEAMtalk'ın haberine göre Galatasaray, yaz transfer döneminden bu yana ilgisini sürdürdüğü Yasin Ayari'nin sözleşme durumunu çok yakından takip ediyor.
Brighton kulübü mevcut sözleşmede bir yıllık uzatma opsiyonuna sahip bulunurken, kulübün bu hakkını henüz kullanmadığı aktarıldı.
Galatasaray'ın bu transferi gerçekleştirme ihtimali de doğrudan Brighton'ın sözleşme görüşmelerinde atacağı adımlara bağlı olarak şekillenecek.
BRUNO FERNANDES'E ALTERNATİF
Sarı-kırmızılıların ayrıca Manchester United'ın kaptanı Bruno Fernandes'in durumunu da takip ettiği, Portekizli yıldızın kıyasla çok daha düşük maliyetli bir seçenek olarak Yasin Ayari'yi de alternatifleri arasında bulundurduğu iddia edildi.
F.BAHÇE İLE DE ANILMIŞTI
Yasin Ayari'nin adı Galatasaray ile ilk olarak Eylül ayında da gündeme gelmişti; o dönemde İngiliz basınında yer alan haberlerde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin futbolcuyla ilgilendiği ancak Brighton'ın oyuncuyu bırakmak istemediği belirtilmişti.