Elneny Galatasaray'a önerildi
Mısır basınında yer alan habere göre Beşiktaş'ın tekrar kiralamak istediği Elneny, bu kez Galatasaray'a önerildi. Tecrübeli yıldızın kiralanması konusunda bu hafta çok önemli bir görüşme gerçekleşecek.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.08.2020 17:04
- Güncelleme Tarihi: 16.08.2020 17:05
Beşiktaş'ın sezon başında Arsenal'den kiraladığı Mısırlı orta saha oyuncusu, sergilediği başarılı performansla Süper Lig devlerinin gözdesi haline geldi. Kartal'ın tekrar kiralamak istediği ancak bu kez maliyetini karşılamakta zorlandığı 28 yaşındaki futbolcu için Mısır basınında yer alan habere göre yıldız futbolcunun Galatasaray'a önerildiği yazıldı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray transfer haberleri | Galatasaray'da devre arası transfer dönemi öncesi kadro planlaması sürerken takımdan gönderilmesi planlanan isimle alakalı dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı oyuncu için menajerinin bir takımla ayrılık için görüştüğü ortaya çıktı. İşte detaylar... -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında deplasmanda Lille ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Okan Buruk yönetimindeki son antrenmanda maçın taktiği üzerinde durulurken, sakatlığı bulunan Rafael Leao takım çalışmasında yer almadı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında oynanacak kritik Lille mücadelesine hazırlanan Galatasaray'da hücum hattı yeniden şekilleniyor. Rafael Leao'nun sakatlığının ardından ilk 11'i yeniden şekillendirecek olan Okan Buruk, Yunus Akgün hakkında kararını verdi. -
Lille Teknik Direktörü Davide Ancelotti, Galatasaray karşılaşması öncesinde takımının hedefini açıkladı. Eksiklere rağmen galibiyete inandığını belirten Ancelotti, sarı-kırmızılıların hücum gücüne karşı oyun planlarını anlatırken Berke Özer hakkında da övgü dolu ifadeler kullandı.