Galatasaray'da Muslera'nın yerine iki aday!
Fernando Muslera'nın sakatlanmasıyla yeni sezonda kaleye tecrübeli bir ismi koymak isteyen Galatasaray, yerli isimlere yöneldi. Daha önce de gündeme gelen Başakşehir kalecisi Volkan Babacan ile Çaykur Rizespor'un eldiveni Gökhan Akkan listenin üst sıralarında yer alıyor.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.08.2020 02:04
- Güncelleme Tarihi: 08.08.2020 02:05
Oyuncuların menajerleriyle kontak kuran sarıkırmızılılar iki ismin de transfere sıcak bakmasıyla elini güçlendirdi. 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ın, hafta sonu iki kulübün başkanlarıyla bir araya geleceği öğrenildi.
İKİSİNİN DE KONTRATI SÜRÜYOR
Bir dönem A Milli Takım'ın kalesini koruyan Volkan Babacan, giydiği kaleci kazağı nedeniyle 'Pembe panter' lakabını almıştı. 31 yaşındaki file bekçisinin sezon sonu kontratı bitecekti fakat kulübü Başakşehir 1 yıllık uzatma opsiyonunu kullandı. Ç. Rize'nin 25 yaşındaki kalecisi Gökhan'ın ise 2 sezonluk mukavelesi bulunuyor. Bu sezon 26 maçta görev yapan Gökhan 45 gol yese de 6 maçta kalesini kapatmayı başardı. Volkan ise yerini Mert Günok'a kaptırdığı için sadece 5 maçta oynarken 3'ünde kaleyi kapattı.
(Fotomaç)
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray haberleri | Geçtiğimiz sezonun bu periyoduna oranla kalesinde 8 gol fazla gol gören Galatasaray, savunma takviyesi için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılar, devre arasında gerçekleştirmeyi planladığı stoper transferi için şok bir haberle karşılaştı. İşte detaylar... -
Geçtiğimiz sezon sonu kontratının bitmesi sonrası takımdan ayrılan ve yaz transfer döneminde herhangi bir kulüple anlaşma sağlayamayan Mauro Icardi ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Arjantin basını, tecrübeli golcüye talip olan iki takımı duyurdu. İşte detaylar... -
Galatasaray'ın genç yıldızı Aleksey Batrakov, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'nın ardından Lille ağlarını da havalandırdı. Her geçen gün takıma daha da adapte olan ve grafiği hızla yükselen Aleksei Batrakov için "Galatasaray'ın yeni Mertens'i" yorumları yapılıyor. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri -
Son dakika Galatasaray haberleri: Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Lille deplasmanından 4-2'lik skorla dönerek ilk puanlarını alan Galatasaray'da gündem Fenerbahçe derbisi. Pazartesi günü RAMS Park'ta oynanacak derbiyi kazanmak isteyen sarı-kırmızılılarda yıldız oyuncu hakkında şok bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar... (GS spor haberi)