Galatasaray'da maaş krizi!
Yerliler 7 aydır, yabancı oyuncular ise 3 aydır para alamıyor. Başta Falcao olmak üzere bazı oyuncuların para alması ise tepkileri farklı yöne çekti. Donk’un da parasını alamadığı için Ankaragücü maçına çıkmadığı öğrenildi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.07.2020 06:40
- Güncelleme Tarihi: 18.07.2020 10:17
Galatasaray'da futbolcuların çok uzun süredir para alamadığı ortaya çıktı. Yerli oyuncularının tamamının 7 aydır, bazı yabancı futbolcuların ise 3 aydır hesaplarına para yatmadığı bildirildi. Başta Falcao olmak üzere bazı yabancıların para alması ise rahatsızlığı daha da arttırdı.
ALBAYRAK ARAYA GİRDİ AMA...
Hollandalı oyuncu Ryan Donk'un da Ankaragücü maçına parasını alamadığı için çıkmadığı ifade edildi. 2. Başkan Abdurrahhim Albayrak'ın da araya girmesi sornunu çözmedi.
PARA YATMAYINCA MAÇA ÇIKMADI
Albayrak'ın Ryan Donk'a "Senin işini ben halledeceğim" dediği ancak parasının hesabına yatmadığı gören Donk'un Ankaragücü maçına çıkmama kararını uyguladığı ifade edildi.
TRANSFERLERİ ETKİLEYECEK Mİ!
Donk'un Göztepe maçına da çıkmama ihtimalinin olduğu da gelen haberler arasında. Yaşanan maddi sıkıntının transfer çalışmalarını etkileyip etkilemeyeceği ise merak konusu. (Takvim)
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında 21 Ekim Çarşamba günü Fransız temsilcisi Lille'e konuk olacak. Fransa'da yaşanan protestolarda şiddet ve yağma olaylarının ardından sarı kırmızılı kulüp, UEFA'ya maçın ertelenmesi için başvuruda bulunmuştu. UEFA ise Galatasaray'ın bu talebini reddetti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray’da yıldız isimler beklentilerin uzağında kaldı. İlkay, Leao, Batrakov, Barış Alper, Yunus, Sane ve Deniz Gül, çıktıkları maçlarda kendilerinden beklenen gol katkısını veremedi. İşte o çarpıcı istatistik... -
Barcelona karşısında 4 gol yemesine rağmen yaptığı kritik kurtarışlarla dikkat çeken Uğurcan Çakır'a, Lille maçı öncesi Okan Buruk'tan moral geldi. Tecrübeli teknik adamın milli kaleciyle özel bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. İşte toplantının detayları... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında oynanacak kritik Lille mücadelesine hazırlanan Galatasaray'da hücum hattı yeniden şekilleniyor. Rafael Leao'nun sakatlığının ardından ilk 11'i yeniden şekillendirecek olan Okan Buruk, Yunus Akgün hakkında kararını verdi.