Süper Lig'in en değerlisi Galatasaray
Babel, Nzonzi, Emre Mor ve Emre Taşdemir’in ayrılmasına karşın 101 milyon euro ile yine Süper Lig’in en pahalı takımı olmayı başardı. Trabzon ikinci sırada yer alırken onu Fenerbahçe ve Beşiktaş izledi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.02.2020 01:40
Ara transfer dönemi sona erdi. Kulüplerin içinde bulunduğu maddi sıkıntı ve TFF'nin yeni kısıtlamaları nedeniyle geçtiğimiz yıllara oranla oldukça durgun bir süreç yaşanırken Galatasaray, 'Süper Lig'in en pahalı takımı' unvanını korudu. Nzonzi ve Emre Mor'un kiralık sözleşmelerini fesheden Babel ve Emre Taşdemir'i ise kiralık veren sarı-kırmızılı ekip, Saracchi, Henry Onyekuru, Sekidika ve Erkan Süer ile kadrosunu takviye etti. Bu değişimle birlikte Transfermarkt verilerine göre Galatasaray'ın kadro değeri 101 milyon euro oldu. Galatasaray ilk sırada yer alırken onu, büyük bir sıçrama gerçekleştiren ve ikinci sıraya yerleşen Trabzonspor takip etti. 5 oyuncu alıp, 5 oyuncu gönderen Karadeniz ekibinin piyasa değeri 90 milyon euro... Fenerbahçe 83 milyon euro ile kendisine üçüncü, Beşiktaş ise 74 milyon euro ile dördüncü oldu. Süper Lig'in toplam değeri 700 milyon euro olarak belirlenirken Ankaragücü (15 milyon euro), Gençlerbirliği (16 milyon euro), Göztepe (18 milyon euro) ve Denizli (18.4 milyon euro) ile ligin en düşük değerine sahip takımları olarak sıralandı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray transfer haberleri | Galatasaray'da devre arası transfer dönemi öncesi kadro planlaması sürerken takımdan gönderilmesi planlanan isimle alakalı dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı oyuncu için menajerinin bir takımla ayrılık için görüştüğü ortaya çıktı. İşte detaylar... -
Lille Teknik Direktörü Davide Ancelotti, Galatasaray karşılaşması öncesinde takımının hedefini açıkladı. Eksiklere rağmen galibiyete inandığını belirten Ancelotti, sarı-kırmızılıların hücum gücüne karşı oyun planlarını anlatırken Berke Özer hakkında da övgü dolu ifadeler kullandı. -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında deplasmanda Lille ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Okan Buruk yönetimindeki son antrenmanda maçın taktiği üzerinde durulurken, sakatlığı bulunan Rafael Leao takım çalışmasında yer almadı. -
Lille’in Brezilyalı stoperi Alexsandro, Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Victor Osimhen ile yaşayacağı mücadeleyi “savaş” olarak nitelendiren deneyimli savunmacı, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerken Berke Özer’in performansını da övdü.