Galatasaray, Leipzig ile hazırlık maçı yapacak
Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Galatasaray, 2019-2020 Cemil Usta Sezonu hazırlıkları kapsamında Almanya temsilcisi Leipzig ile özel maçta karşı karşıya gelecek.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.07.2019 15:40
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Avusturya'nın Innsbruck kentinde bulunan Tivoli-Neu Stadı'nda oynanacak müsabaka 19 Temmuz Cuma günü TSİ 19.00 başlayacak.
Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) geride kalan sezonu Bayern Münih ve Borussia Dortmund'un ardında üçüncü sırada bitiren Leipzig, ülkesini UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil etme hakkı kazandı.
Galatasaray, yeni sezon öncesi 31 yaşındaki Alman teknik direktör Julian Nagelsmann ile anlaşan Leipzig ile bir kez karşılaştı. Geride kalan sezonun devre arasında Almanya'da oynanan özel müsabaka 1-1 beraberlikle tamamlandı.
Yurt dışı kamp çalışmaları için 17 Temmuz Çarşamba günü Avusturya'ya gidecek sarı-kırmızılı ekip, 23 Temmuz Salı gününe dek hazırlıklarını Seefeld kasabasında sürdürecek.
DİĞER HABERLER
-
Lille Teknik Direktörü Davide Ancelotti, Galatasaray karşılaşması öncesinde takımının hedefini açıkladı. Eksiklere rağmen galibiyete inandığını belirten Ancelotti, sarı-kırmızılıların hücum gücüne karşı oyun planlarını anlatırken Berke Özer hakkında da övgü dolu ifadeler kullandı. -
Galatasaray transfer haberleri | Galatasaray'da devre arası transfer dönemi öncesi kadro planlaması sürerken takımdan gönderilmesi planlanan isimle alakalı dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı oyuncu için menajerinin bir takımla ayrılık için görüştüğü ortaya çıktı. İşte detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında oynanacak kritik Lille mücadelesine hazırlanan Galatasaray'da hücum hattı yeniden şekilleniyor. Rafael Leao'nun sakatlığının ardından ilk 11'i yeniden şekillendirecek olan Okan Buruk, Yunus Akgün hakkında kararını verdi. -
Lille’in Brezilyalı stoperi Alexsandro, Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Victor Osimhen ile yaşayacağı mücadeleyi “savaş” olarak nitelendiren deneyimli savunmacı, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerken Berke Özer’in performansını da övdü.