Son dakika spor haberi: Yeni Malatyaspor karşılaşması için Fenerbahçe kafilesi Malatya'ya geldi!
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Sarı lacivertliler bu mücadelede için Malatya'ya geldi. Malatya Havalimanı'na özel uçakla gelen Kanarya'ya taraftarlar karşılama düzenledi. İşte detaylar... | Son dakika spor haberi (FB haberleri)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.04.2021 - 19:27
Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Malatya'ya geldi.
Malatya Havalimanı'na özel uçakla gelen sarı-lacivertli kafileyi karşılayan taraftarlar, sevgi gösterisinde bulundu. Fenerbahçe taraftarları Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu'na da çiçek verdi.
Havalimanının önünde bekleyen sarı-lacivertli taraftarlar, takım otobüsünü meşalelerle karşıladı.
Sarı-lacivertli kafile, havalimanından konaklayacağı otele geçti.
Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşma yarın saat 19.00'da Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika spor haberleri: Fenerbahçe'de Domenico Tedesco'dan transfer talebi geldi. İtalyan hoca, ekibiyle yaptığı toplantının ardından yönetime 3 oyuncu talebinde bulundu. Tedesco ayrıca bir ismin de takımdan gönderilmesini istedi. İşte ayrıntılar... FB SPOR HABERLERİ -
Fenerbahçe'den sürpriz transfer girişimi geldi. Sarı lacivertliler buna göre daha önce yaptığı açıklamalarda İstanbul'a hayran olduğunu ifade eden yıldız için temaslara başlama kararı aldı. İşte detaylar... FB SPOR HABERLERİ -
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Cenk Tosun'un kadro dışı kalmasının ardından yeni bir gündem daha ortaya atıldı. Sarı lacivertlilerde yönetim şimdi de onları takımdan gönderecek. FB SPOR HABERLERİ -
Hücum hattına mutlaka bir takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe'de flaş bir isim gündeme geldi. Sarı-lacivertli ekibin dünyaca ünlü golcü ile temasa geçeceği iddia edildi. İşte detaylar... (FB spor haberi)