Son dakika spor haberi: Fenerbahçe'nin gündeminde olan Joachim Löw'ü Almanlar istemiyor!
Fenerbahçe'nin gelecek sezon takımın başına getirmek istediği Joachim Löw'den iyi haber geldi. Almanya milli takımındaki görevini 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından bırakacak olan deneyimli teknik adamın, daha erken ayrılması söz konusu olabilir. İşte detaylar... | Son dakika spor haberi (FB haberleri)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.04.2021 - 00:56
Almanya'nın Bild gazetesi, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından görevden ayrılacak olan Joachim Löw için anket düzenledi. "Sizce EURO 2020'ye Almanya Joachim Löw ile mi, Löw olmadan mı katılmalı?" sorusunun yer aldığı ankete katılan 255 bin kişiden yüzde 87'si, Löw'ün Avrupa Şampiyonası başlamadan önce görevden ayrılması yönünde oy kullandı. 61 yaşındaki çalıştırıcının görevine devam etmesini isteyenlerin oranı ise yüzde 13'te kaldı. Alman ve İspanyol basını, Löw ile Fenerbahçe'nin yanı sıra Zidane'dan memnun olmayan Real Madrid'in ilgilendiğini belirtti. (Fotomaç)
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, düzenlediği basın toplantısında sezona sarı-lacivertli takımda başlayan teknik direktör Jose Mourinho'nun çok kötü bir sezon öncesi kampı gerçekleştirdiğini söyledi. Portekizli teknik adam, Saran'ın kendisiyle ilgili açıklamasına tek cümlelik bir yanıt verdi. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de Domenico Tedesco, Leon Goretzka'nın alınması için yönetime raporunu sunmuştu. Alman basınında ise sarı lacivertlilerin bu transferi için sürpriz bir gelişmeye yer verildi. İşte ayrıntılar... FB SPOR HABERLERİ -
Saran’ın sözlerinin altında yatanlar! -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig 9. haftasında 19 Ekim Pazar günü Fatih Karagümrük ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.