Portsmouth'un 3 futbolcusunda koronavirüs çıktı
İngiltere 3. Lig takımlarından Portsmouth, 3 futbolcusunun koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.03.2020 - 16:19
Dünyayı saran koronavirüs tehlikesi sporda da görülmeye devam ediyor. İngiliz ekibi Portsmouth da takımdaki futbolcularda korona virüs çıktığını açıkladı. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, James Bolton, Andy Cannon ve Sean Raggett'ın korona virüs testlerinin pozitif çıktığını duyurdu. Açıklamada ayrıca futbolcular ve teknik ekibe yapılan test sonuçlarının yarısının beklendiği ifade edildi.
DİĞER HABERLER
-
Arjantinli yıldız orta saha Rodrigo de Paul MLS ekiplerinden Inter Miami ile sözleşme imzaladı. -
Son dakika spor haberi: İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Liverpool, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un Arne Slot'un yardımcılığına getirildiğini açıkladı. -
Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Okhdood, son olarak Göztepe forması giyen Koray Günter ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. -
ABD Başkanı Donald Trump, 2026 FIFA Dünya Kupası kura çekiminin Washington'daki Kennedy Center'da gerçekleştirileceğini duyurdu.