Beşiktaş Galatasaray maçı hazırlıklarına Şenol Güneş'siz devam etti!
Beşiktaş, Süper Lig’de Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. İdman Şenol Güneş'in yardımcıları yönetiminde gerçekleşti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.11.2022 - 13:53
- Güncelleme Tarihi: 02.11.2022 - 13:54
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.
Asbaşkan Emre Kocadağ, Voleybol Şube, Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Melih Arslan ile TFF ve UEFA ile İlişkilerden Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Erdoğan'ın izlediği basına kapalı idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü.Teknik Direktör Şenol Güneş'in yardımcıları yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma ve pas çalışmasıyla başladı. Dar alanda yapılan taktiksel maç ile tamamlandı.
Kartal, Galatasaray maçının hazırlıklarına (3 Kasım) saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarını sürdürdü. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı, EHF Avrupa Kupası 3. tur ilk maçında ağırladığı Yunanistan ekibi PAOK'u mağlup etti. -
Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında 23 Kasım Pazar günü Samsunspor ile sahasında karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarına günün ilk çalışmasıyla sürdürdü. -
Beşiktaş Futbol Takımı, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarını sürdürdü.