Son dakika spor haberleri: Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Dorukhan Toköz'ün son corona virüsü testi negatif
Son dakika Beşiktaş haberleri: Beşiktaş'ta son corona virüsü testleri negatif çıkan Cenk Tosun ve Dorukhan Toköz, Aytemiz Alanyaspor maçının kadrosuna dahil edildi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.04.2021 14:41
- Güncelleme Tarihi: 07.04.2021 15:30
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek Beşiktaş'a müjdeli haber geldi.
Siyah-beyazlılarda corona virüsüne yakalanan Cenk Tosun ve Dorukhan Toköz'ün son Covid-19 testleri negatif çıktı. İki oyuncu saat 19.00'da başlayacak Alanyaspor maçının kadrosuna dahil edildi.
Cenk ve Dorukhan, teknik direktör Sergen Yalçın'ın görev vermesi halinde Akdeniz ekibiyle oynanacak mücadelede forma giyebilecek.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovakya kampının son gününde bugün ikinci hazırlık maçına çıkıyor. Günün ilk saatlerinde Dynamo Malzenice ile karşılaşan siyah-beyazlılar, akşam seansında ise Slovakya'nın güçlü ekiplerinden Spartak Trnava ile kozlarını paylaşacak. Peki, Spartak Trnava - Beşiktaş hazırlık maçı bugün saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte canlı anlatım, kamp kadrosu ve maça dair tüm detaylar... -
Beşiktaş, hazırlık maçında Malzenice ile 1-1 berabere kaldı. -
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, siyah-beyazlıların Slovakya'da yaptığı sezon öncesi kampında basın mensuplarıyla sohbet toplantısı düzenledi. Başkan Adalı her konuda anlaşma sağlanan Leandro Trossard ile ilgili önemli bir itirafta bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Yeni sezon planlamalarını sürdüren Beşiktaş ve Galatasaray ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Ezeli rakiplerin flaş bir ismin transferi için karşı karşıya geldikleri öğrenildi. İşte gündem yaratan transfer haberinin detayları... | Son dakika Beşiktaş ve Galatasaray haberleri (BJK GS spor haberi)