Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları
Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla günü tamamladı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.08.2020 21:57
Basına kapalı yapılan idman, 1.5 saate yakın sürdü. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas, 5'e 2 ve tam sahada hücum ve savunma çalışmaları yapıldı. Antrenman, çift kale maçla sona erdi.
Siyah beyazlılar, yeni sezon hazırlıklarına 30 Ağustos Pazar günü saat 11.00 ve 18.00'de yapacağı çalışmalarla devam edecek.
DİĞER HABERLER
-
Juventus'ta Luciano Spalletti'nin geleceği tartışılırken teknik direktörlük koltuğu için gündeme gelen isimler arasında Beşiktaş'ın hocası Vincenzo Italiano da yer aldı. İtalyan basınında yer alan habere göre; Antonio Conte, Simone Inzaghi ve Francesco Farioli'nin de adaylar arasında olduğu belirtildi. -
Trabzonspor'un Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği derbinin ardından usta yorumcu Ömer Üründül, mücadeleyi değerlendirdi. Üründül, karşılaşmaya ilişkin dikkat çeken tespitlerde bulundu. İşte deneyimli yazarın derbi yazısı... -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasındaki dev derbide Trabzonspor, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı. Karşılaşmanın ardından Fotomaç gazetesinin usta yazarları, mücadeleyi çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte derbinin ardından kaleme alınan o yazılar... -
Trendyol Süper Lig'in 8. hafta kapanış maçında Trabzonspor, Beşiktaş'ı Akyazı'da 2-0 yenerek galibiyete uzandı. Maçın ardından Sabah gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Trabzonspor'un galibiyetini ve hakem Cihan Aydın'ın performansını yorumladı.