Trabzonspor, Coca-Cola'nın sponsorluk teklifini reddetti!
Trabzonspor Kulübü, Coca-Cola'dan gelen sponsorluk teklifini reddetti. Bordo mavili kulübün Başkanı Ertuğrul Doğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Filistin’de binlerce çocuk katledilirken Coca-Cola ile anlaşma yapmamız bize yakışmaz" ifadelerini kullandı.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.11.2025 - 01:06
- Güncelleme Tarihi: 28.11.2025 - 01:09
Coca-Cola, Türkiye'deki dört büyük kulüp olan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'a sponsorluk anlaşması için resmi teklif iletti. Ancak bordo mavililer bu öneriye olumlu yanıt vermedi.
TRABZONSPOR'DAN OLUMSUZ YANIT
Edinilen bilgiye göre Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Coca-Cola'dan gelen teklife olumsuz yanıt verdi. Yönetimin bu yöndeki kararının kulüp içinde yapılan değerlendirmelerin ardından netleştiği belirtildi.
"GAZZE'DE YAŞANANLAR BELLİ"
Trabzonspor'un teklifi reddetme nedeninin, Filistin'de yaşanan çocuk ölümleri ve Türkiye'deki boykot çağrıları olduğu öğrenildi. Bordo-mavili yönetim, toplumsal hassasiyetleri dikkate alarak anlaşmayı kabul etmeme kararını iletti.
Ret kararı hakkında açıklama yapan bordo mavili kulübün başkanı Başkan Ertuğrul Doğan, "Filistin'de, Gazze'de yaşananlar belli. Gönlüm böyle bir anlaşmaya el vermedi." ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Bordo-mavili takımın 2.01’lik dev forveti Paul Onuachu, Alexander Sörloth ve Andreas Cornelius’tan sonra gözünü Burak Yılmaz’ın rekoruna dikti. Üst üste 6 maçta 7 gol atan Onuachu, Trabzonspor'da tarihe geçmeye hazırlanıyor. -
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. hafta maçında deplasmanda RAMS Başakşehir ile kozlarını paylaşacak. Son olarak bordo-mavililerin bu mücadele öncesi kamp kadrosu belli oldu. -
Çıktığı son altı maçta üst üste fileleri havalandıran 2.01 boyundaki forvet, kariyerinde ilk kez bu kadar uzun bir gol serisi yakaladı. Onuachu, Trabzonspor’un vurucu gücü -
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. hafta maçında deplasmanda oynayacağı RAMS Başakşehir maçı hazırlıklarına devam etti.