TRANSFER HABERİ | Trabzonspor'un yeni orta sahası Fransa'dan geliyor! Ada'dan 3 takım daha peşinde
Son dakika transfer haberi: Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, orta saha takviyesi için kolları sıvadı. Bordo-mavili ekip, Rennes forması giyen o yıldızın peşinde düştü. İşte detaylar... (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.01.2025 06:40
- Güncelleme Tarihi: 21.01.2025 15:33
Orta sahaya mutlaka transfer yapmak isteyen Trabzonspor, Dinamo Moskova'dan 26 yaşındaki Kolombiyalı Jorge Carrascal için teklif sunmuştu. Ancak kabul edilmedi. Bordo mavililer ile ilgili bomba bir iddiayı L'Équipe'te ortaya attı. Fransız gazetesi, Karadeniz devinin Ligue 1'de Rennes forması giyen Glen Kamara'nın peşinde olduğunu duyurdu. Finlandiyalı oyuncu, 16 Temmuz 2024 tarihinde Leeds United'dan 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilmişti. 29 yaşındaki futbolcu, bu sezon Rennes ile çıktığı 13 karşılaşmada 1 asist kaydetti ve 660 dakika sahada kaldı.
BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI
Haberde Glen Kamara'nın Rennes takımında hayal kırıklığı oluşturduğu ve kadro dışı bırakıldığı özellikle belirtildi. 1.78 boyundaki futbolcunun Fransız ekibi ile 2028 yılına kadar sözleşmesi var ve piyasa değeri 6 milyon euro. Finlandiya Milli Takımı formasını 65 kez giyen ve 2 gol atan Kamara'nın asıl mevkisi merkez orta saha. Ama ön liberoda da forma giyebiliyor. L'Équipe'e göre tecrübeli futbolcuyu İpswich Town, Southampton ve Middlesbrough da istiyor ama en istekli kulüp Trabzonspor. Bu nedenle bordo mavililer, bu transferde bir adım önde. Sierra Leone asıllı yıldız için görüşmeler devam ediyor.
DİĞER HABERLER
-
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Fulham ile sözleşmesi sona eren Harry Wilson'ı gündemine aldı. Yıldız isimle görüşen bordo mavililer, önümüzdeki günlerde gerekli adımları atabilir. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
TFF Kulüp Lisans Kurulu, 22 Haziran 2026 tarihli toplantısında 2026-2027 Sezonu Süper Lig takım harcama limitlerini belirledi. -
Trabzonspor'un gelecek vadeden isimlerinden Christ Oulai, Avrupa'nın önemli kulüplerinin radarına girdi. Bordo-mavililer, genç oyuncunun geleceğiyle ilgili kritik bir karar alırdı. İşte detaylar... -
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Sheffield United'ın orta sahası Gustavo Hamer'i yeniden gündemine aldı. 28 yaşındaki Hollandalı yıldızın sözleşmesinin 2027 yılında sona erecek olması bordo mavililerin iştahını kabarttı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)