Trabzonspor'da Moussa Al Tamari gelişmesi!
Trabzonspor, Süper Lig'de 33. hafta karşılaşmasında Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti. Bordo-mavililerde maçın ardından bjelica yapmış olduğu açıklamada en az 6 ile 8 arası transfer yapmayı düşünüyoruz ifadelerinde bulunmuştu. Trabzonspor'da bu gelişmenin ardından gündeme sürpriz bir isim geldi. TS SPOR HABERLERİ
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.05.2023 14:20
Trabzonspor'da gündem transfer. Son olarak Leuven takımında forma giyen Ürdünlü kanat oyuncusu Moussa Al Tamari teklifi için flaş bir gelişme yaşandı.
Çalım yeteneği yüksek rakiplerini zor durumda bırakacak kanat oyuncusu arayan Trabzonspor aradığı ismi Belçika'da buldu…
Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre Leuven takımında forma giyen Ürdünlü kanat oyuncusu Moussa Al Tamari, bordo-mavililerin scoutlarının dikkatini çekti.
BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRİYOR
Maç başına 3.2 toplamda 75 başarılı driplingle Belçika Ligi'nin en fazla çalım atan oyuncusu olan 25 yaşındaki Ürdünlü bu sezon Leuven formasıyla 6 gol ve 4 asist yaptı.
Nwakaeme gibi bir türlü ön plana çıkmayan Al Tamari için Trabzonspor'un oldukça uygun şartlarda bir sözleşme bulabilecek olması da bir avantaj.
DİĞER HABERLER
-
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. -
Savunma hattını güçlendiren Trabzonspor, milli futbolcu Cenk Özkacar'ı kadrosuna kattı. Oyuncunun perşembe günü Trabzon'a gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. -
Ünlü İtalyan teknik direktör Antonio Conte, Dünya Kupası ile ilgili çarpıcı ifadelerde bulundu. Conte, Trabzonspor'un yıldızı Christ Inao Oulai'ye de değindi. İşte o sözler... -
Yeni sezon planlamalarına son sürat devam eden Trabzonspor'da, Batista Mendy ile yollar ayrılıyor. 26 yaşındaki orta sahanın yeni adresi ve bonservis ücreti belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)