Trabzonspor Beşiktaş maçı sonrası Uğurcan Çakır: Açıklamalarım farklı anlaşıldı
Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor sahasında Beşiktaş'ı ağırladı. Mücadele 0-0 beraberlikle sona ererken, maçın ardından bordo-mavililerde Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu. Milli file bekçisi, "Hafta içi açıklamalarım farklı anlaşıldı. Mert ağabeyi çok seviyorum" ifadelerini kullandı. | Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.04.2023 22:44
- Güncelleme Tarihi: 16.04.2023 22:46
Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta karşılaşmasında sahasında Beşiktaş'la 0-0 berabere kalan Trabzonspor'da, Uğurcan Çakır maçın ardından açıklamalarda bulundu.
İşte o sözler:
Hafta içi açıklamalarım farklı anlaşıldı. Mert ağabeye değildi lafım. Kimseye değildi. Mert ağabeyi çok seviyorum. Mert ağabeyin beni sevdiğini biliyorum. Ben de onu çok seviyorum. Turnuvada bana çok destek oldu.
Kazanmak istediğimiz bir maçtı. İki takım da çok iyi performans gösterdi. Güzel bir maç oldu. Kazanmak istiyorduk ama gol yemeden berabere bitirdik. 3 maçtır kazanamıyorduk. Sahada iyi savaştık. İki takım da çok iyiydi. Bol pozisyonlu güzel bir maç oynandı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan derbide Trabzonspor, sahasında Beşiktaş'ı mağlup etti. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 8. hafta kapanış maçında Trabzonspor, Beşiktaş'ı Akyazı'da 2-0 yenerek galibiyete uzandı. Maçın ardından Sabah gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Trabzonspor'un galibiyetini ve hakem Cihan Aydın'ın performansını yorumladı. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor, Beşiktaş'ı 2-0'lık skorla mağlup etti. Dev karşılaşmada takımının 2. golünü kaydeden Muhammed Salah, maçın ardından Beşiktaş'a transfer olma süreciyle ilgili göndermede bulundu. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasındaki dev derbide Trabzonspor, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı. Karşılaşmanın ardından Fotomaç gazetesinin usta yazarları, mücadeleyi çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte derbinin ardından kaleme alınan o yazılar...