Son dakika Trabzonspor transfer haberleri: Artem Dovbyk için karar verildi! Görüşmeler...
Son dakika transfer haberleri: Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da gündeme son olarak Dnipro forması giyen Ukraynalı golcü Artem Dovbyk gelmişti. Bordo-mavili yönetim, Dovbyk için 6.5 milyon Euro isteyen ve indirime yanaşmayan Dnipro ile görüşmeleri devam ettirme kararı aldı. İşte detaylar... (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.08.2021 06:40
Yeni sezon kadrosunu büyük ölçüde kuran Trabzonspor'da, sıra en çok merak edilen forvet transferine geldi. Sörloth'u son ana kadar bekleme kararı alan bordo-mavililer, Cornelius cephesinden henüz olumlu yanıt alabilmiş değil. Listede öne çıkan diğer isim Artem Dovbyk. Fotomaç'ın haberine göre; 24 yaşındaki ve 1.89 boyundaki forvet için Dnipro 6.5 milyon dolar istiyor. Talibi çok olan genç futbolcu için kulübü indirim yapılmayacağını bildirdi. Ancak Fırtına, Ukrayna ekibi ile görüşmelerine devam etme kararı aldı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig devlerinden Trabzonspor, 2 sezondur Manchester United'dan kiraladığı Andre Onana için İngiliz kulübüyle masaya oturmaya hazırlanıyor. Bordo-mavililerin, Kamerunlu kaleci için 4 milyon euro'luk transfer teklifinde bulunacağı öğrenildi. -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 3. haftasında Trabzonspor, sahasında Bordo Bandırma'yı 83-80 mağlup etti. -
UEFA Konferans Ligi'nin 1. haftasında Trabzonspor, 15 Ekim Perşembe günü deplasmanda oynayacağı KuPS maçı hazırlıklarına başladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trabzonspor, Süper Lig'in 7'nci haftasında deplasmanda Samsunspor'u 3-0 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini elde etti. Bordo mavili ekip, Galatasaray karşısında aldığı 4-0'lık galibiyetin ardından Samsunspor deplasmanında da gol yemeden kazanırken teknik direktör Thomas Reis ve Mohamed Salah tarihi istatistiklere imza attı. Karadeniz basını, Trabzonspor’un deplasmanda Samsunspor’u 3-0 mağlup etmesini manşetlerine farklı başlıklarla taşıdı.