Son dakika transfer haberi: Trabzonspor'da gözler Abdullah Avcı'da! 7 isim kiralık gidecek mi?
Son dakika spor haberleri: Trabzonspor'da yeni sezon öncesi çalışmalar devam ederken, Hekimoğlu Trabzon Kulübü Başkanı Celil Hekimoğlu, bordo-mavililerde yakın ilişkilerini kullanarak birçok genç futbolcuya talip oldu. İşte Hekimoğlu'nun istediği o isimler... (TS spor haberleri)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.05.2021 - 09:37
Hekimoğlu Trabzon Kulübü Başkanı Celil Hekimoğlu ve Trabzonspor arasındaki iyi ilişkiler bu sezon transfere de yansıyacak.
61 saat'in haberine göre Son olarak Trabzonspor'un Gervinho transferinin tanıtımında fabrikayı kapatarak bordo mavili takıma jest yapan Hekimoğlu Trabzon'un bu sezon bordo mavili takım ile sıkı ilişkilerini transfere yansıtması bekleniyor.
Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda bordo mavili takımın genç futbolcuları için harekete geçecek olan Hekimoğlu Trabzon'da gündemdeki oyuncular da netlik kazandı.
Hekimoğlu Trabzon'un Trabzonspor'dan kiralık gönderilmeleri durumunda söz aldığı futbolcular Kerem Baykuş, Muhammet Taha Tepe, Arda Akbulut, Hakan Yeşil, Anıl Rahmi Başaran, Abdurrahim Dursun ve Atakan Gündüz oldu.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor Kulübü, kas hastalığıyla mücadele eden 10 yaşındaki minik taraftarı Yusuf Gündoğan'ın hayalini gerçekleştirdi. -
Süper Lig devlerinden Trabzonspor'un Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu ile ilgili dikkat çeken haberler gelmeye devam ediyor. Yıldız futbolcu bu sezon bordo-mavililerde çok önemli bir başarıya imza attı. İşte ayrıntılar... -
Trabzonspor formasıyla bu sezon sağ bek pozisyonunda istikrarlı bir grafik çizen Wagner Pina, 14 haftalık periyotta takımın vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi. 13 maçta ilk 11’de görev alıp, toplamda 1106 dakika sahada kalan Pina, takımın en istikrarlı genç oyuncularından biri oldu. -
Trabzonspor'un yetenekli kanat oyuncusu Kazeem Olaigbe, kulüp dergisine yaptığı açıklamalarda hem futbol hayatına hem de kişisel tercih ve alışkanlıklarına dair konuştu. Genç futbolcu, bir futbolcunun yaşayabileceği en güzel duygunun ‘galibiyet’ olduğunu söyledi.