Son dakika Trabzonspor haberi: Ahmet Ağaoğlu'dan transfer mesajı! Tavan ücreti açıkladı
Son dakika spor haberleri... Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'da oyuncu arayışları tüm hızıyla sürerken, yeni sezonda da yıllık ücretler konusunda taviz vermeyi düşünmeyen başkan Ahmet Ağaoğlu, tavan ücreti belirledi. İşte detaylar...
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.05.2021 - 17:12
Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü sonrası kulüplerin yaşaması muhtemel zorluklara karşı Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütüyor. Futbolcu izleme komitesiyle birlikte koordinasyonlu bir çalışma yürüten deneyimli teknik adam, gelecek sezona iddialı bir kadroyla girmeyi planlarken, transferde taviz verilmeyecek maddelerin başında ise oyunculara verilecek tavan ücret geliyor. Bordo-mavili kulüpte en yüksek rakamı 1 milyon 500 bin Euro ile Nwakaeme alırken, bu oyuncuyu 1 milyon 300 bin Euro ile Afobe, Djaniny ve Hugo takip ediyor. Bordo-mavili kulüp önümüzdeki sezon içinde bu rakamlar dışında transfer edeceği oyunculara vermeyi düşünmüyor. Kadroda düşünülen oyuncuların transferlerinde ön plana çıkması muhtemel bonservis ücreti ve imza parası yıllık ücretin dışında değerlendirilecek.
AĞAOĞLU: "TAVAN ÜCRET 1 MİLYON 500 EURO"
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'da, transferde taviz vermeyecekleri konuların başında oyunculara ödenecek olan yıllık ücretler olduğunu belirterek, "Ekonomik yapılanmadan taviz vermemizi kimse beklemesin" diyerek net mesajlar verdi. Ağaoğlu, "Trabzonspor'da limit belli. Bir oyuncuya yıllık 1 milyon 500 bin Euro üzerinde bir ödeme yapmamız mümkün değil. Trabzonspor'da bundan önce 4-5 milyon Euro maaşla oynayan oyuncular vardı. 3 oyuncunun kulübe maliyeti 20 milyon Euro'ydu. Bugün ise kadro maliyeti 18 milyon Euro. Bu noktaya gelene kadar canımız çıktı. Bu paraları harcamakla da başarı gelmiyor. Bunu da herkes gördü. Borçlanmakla da başarı gelmiyor" ifadelerini kullandı.
EKONOMİK TEDBİRLER DAHA DA ARTACAK
Aldığı ekonomik tedbirleri taviz vermeden hayata geçiren Trabzonspor, mali Fair-Play'in yanı sıra Bankalar Birliği ve TFF talimatlarına uyan kulüplerin başında geliyor. Corona virüsü nedeniyle ortaya çıkan ekonomik tabloyu en az hasarla atlatmak için geçtiğimiz sezondan beri uyguladığı mali planlama üzerinde çalışmalarına devam eden bordo mavili kulüp, daha sıkı tedbirleri hayata geçirecek.
ALTYAPI BELİRLEYİCİ OLACAK
Ortaya çıkan salgın sonrası kulüpler kendi öz kaynaklarına yönelmeye başlarken, yüksek bedellerle transfer yapma döneminin sona erdiği söz konusu dönemde gelecek sezona Abdullah Avcı yönetiminde büyük umutlarla girecek olan Karadeniz ekibi, önümüzdeki yıllarda altyapıdan gelen yeni yüzlerle de tanışmış olacak. Hem Türk futbolunun hem de kendi ihtiyaçları doğrultusunda oyuncu yetiştirip, satma dönemini başlatan
Trabzonspor, Süper Lig'in seyri doğrultusunda geri kalan bölümünde bu genç isimleri daha yakında görme fırsatı bulmuş olacak. Bordo-mavili kulüp, gerek yetiştirdiği, gerekse keşfedip ön plana çıkardığı yerli ve yabancı bir çok oyuncusuna gelen teklifleri, transfer mevsimin başlamasıyla değerlendirmeye alacak.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Faslı orta saha Benjamin Bouchouari, transfer görüşmelerini tamamlamak için İstanbul'a geldi. İşte ilk kare... -
Rekor bonservis bedeliyle Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer olan Uğurcan Çakır'ın transferindeki bonus maddeleri ortaya çıktı. İşte Fırtına'nın elde edeceği ücret.... (GS & TS spor haberi) -
Uğurcan Çakır'ın Galatasaray'a transferinden sonra Trabzonspor 1 numara transferi için düğmeye bastı. Bordo-mavililerde kaleci arayışı hızlandı. İşte detaylar... -
Orta sahaya mutlaka bir takviye daha yapmayı planlayan Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Bordo-mavili ekip daha önce de gündeme gelen Faslı orta saha Benjamin Bouchouari transferinde sona yaklaştı. İşte detaylar... (TS spor haberi)