Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Liverpool talip oldu!
2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ikinci maçında Norveç'le karşılaşan A Milli Takım, sahadan 3-0'lık net galibiyetle ayrıldı. Mücadelede Ay-yıldızlılarımızın kalesini koruyan Uğurcan Çakır'ı Premier Lig ekibi Liverpool takip etti. | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.03.2021 01:45
Fırtına'nın yükselen değeri ve milli takımın da 1 numarası Uğurcan Çakır'ın talipleri artmaya devam ediyor. Fotomaç'ın haberine göre; 24 yaşındaki kaleci için İtalya ve İngiltere'den birçok kulübün takipte olduğu belirtilirken, daha öncede Uğurcan ile ilgilenen Liverpool'un bu kez daha ciddi bir şekilde bu transferi ele aldığı öğrenildi. İngiliz basını, Liverpool'un sezon sonu Uğurcan'ı kadroya katmak için çalışmalara başladığı, milli kalecinin performansını daha yakından takip edebilmek amacıyla Norveç- Türkiye karşılaşması için bir ekip görevlendirdiği belirtildi. Başarılı eldiven için birçok kulüp harekete gemiş durumda.
ZİRVEDE YER ALIYOR
Opta verilerine göre bu sezon en az 15 Süper Lig maçında görev yapan kaleciler arasında kurtarış yüzdesi en yüksek isim, % 76 ile Trabzonspor forması giyen Uğurcan Çakır oldu.
Transfermarkt 16 verilerine göre Süper Lig'in en değerli oyuncuları sıralamasında ilk sıra Uğurcan Çakır'ın... Çakır, 16 milyon değeri ile ilk basamakta bulunuyor.
İSTEYEN KESENİN AĞZINI AÇACAK
Yönetimin Uğurcan'ın satışı konusundaki tavrı net. Geride kalan sezon sonu da Avrupa'ya transferi gündeme gelen milli kaleci için beklediği teklifleri alamayan bordo-mavili yönetim, gelen kulüpleri reddetmişti. Bordo-mavililerin 25-30 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ve sonraki satışından da pay talep ettiği, tekliflerin buna göre dikkate alınacağı ifade edildi. Trabzon ile 30 Haziran 2024'e kadar sözleşmesi olan Uğurcan, bu sezon yüzde 76'lık kurtarış yüzdesiyle 29 maçın 10'unda kalesini gole kapattı, toplamda 30 gol yedi.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor UEFA Konferans Ligi’nin 3. haftasında Papara Park’ta oynayacağı Freiburg maçının hazırlıklarına başladı. -
Trabzonspor'un dünyaca ünlü yıldızı Mohamed Salah'ın, Gaziantep FK galibiyetini ardından paylaşım yaptı. İşte o paylaşım... -
Trendyol Süper Lig'de 10. haftada oynanan maçların ardından Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un şampiyonluk oranları güncellendi. Özellikle Fenerbahçe'nin, Göztepe karşısında aldığı yenilgi sonrası şampiyonluk oranlarında büyük bir değişim yaşandığı görüldü. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi) -
Suwen Kadın Futbol Süper Ligi'nin 9. haftasında Trabzonspor, evinde Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı. İşte ayrıntılar.. | Son dakika spor haberleri