Hüseyin Çimşir: İşimiz sahada
Fırtına'da UEFA'nın verdiği kararın ligin kalan bölümü ve kupa maçları öncesi takımın motivasyonunu etkilememesi için teknik direktör Hüseyin Çimşir oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdi.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.06.2020 02:28
Fırtına'da UEFA'nın verdiği kararın ligin kalan bölümü ve kupa maçları öncesi takımın motivasyonunu etkilememesi için teknik direktör Hüseyin Çimşir oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. 41 yaşındaki hoca, "Bizim işimiz sahada. Sahada gerekeni yaptığımız sürece mutlu olacağız ve mutlu edeceğiz. UEFA kararı hakkında yönetim ciddi biçimde çalışıyor. Aklınız futbolda olsun. Yönetim diğer işi çözecek" diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Biotekno Körfez Basket'i 89-83 mağlup etti. -
Trabzonspor, Franculino Dju ve Aral Şimşir'in sağlık durumlarına ilişkin açıklama yaptı. İki futbolcunun da yapılan MR kontrollerinde kas sakatlığı tespit edilirken, oyuncuların tedavilerine başlandığı bildirildi. -
Trabzonspor'da Franculino Dju'nun yokluğunda gözler Paul Onuachu'ya çevrildi. Teknik direktör Thomas Reis, tecrübeli golcüyle özel bir görüşme gerçekleştirerek kendisine güvendiğini belirtti. -
Fırtına’nın hocası Reis; Salah, Fabinho, Onana, Savic gibi yıldızları olduğunu hatırlattı. Alman teknik direktör “Bu takım şampiyonluk için kuruldu. Baskıyı normal karşılıyorum” dedi.