Abdülkadir Ömür'den imalı paylaşım
Trabzonspor'un milli futbolcusu Abdülkadir Ömür, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 31 ilde iki günlük sokağa çıkma yasağının getirilmesinin ardından bazı yerlerde yaşanan gerginlik ve kavgalara göndermede bulundu.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.04.2020 - 02:37
Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Abdülkadir Ömür, sosyal medya hesabından imalı bir paylaşım yaptı. Milli futbolcu, İçişleri Bakanlığı'nın corona virüsü salgınına tedbir amacıyla 31 ilde iki günlük sokağa çıkma yasağı ilan etmesinin ardından bazı yerlerde yaşanan gerginlik ve kavgalara göndermede bulundu.
Ömür, yaptığı paylaşımda "Kur'an'ın iki kapağı arasındakileri defalarca okudum. 90 yerde Allah'ın rızka kefil olduğunu, tek bir yerde ise şeytanın insanı fakirlikle korkutacağını gördüm. Ne yazık ki insanlar, Rabbinin 90 yerdeki vaadini unutup şeytanın bir yalanına kanıyor! - Hasan Basri Hazretleri" ifadelerini kullandı.
İşte o paylaşım:
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor'da bu sezon bambaşka bir hücum ikilisi oluştu. Bordo mavililerde ön tarafta Augusto ile Onuachu performansıyla büyük beğeni topladı. Bu ikili, istatistiklerde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'daki santrforları geride bıraktı. İşte ayrıntılar... -
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, kulüp dergisine verdiği röportajda genç isimlerle dolu kadronun gösterdiği performansın umut verici olduğunu söyledi. İşte o sözler... (TS spor haberi) -
Trabzonspor'da zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada Galatasaray'a konuk olacak. Bordo mavililerde bu mücadele ile birlikte Fatih Tekke'de bir ilk peşinde olacak. İşte ayrıntılar... TS SPOR HABERLERİ -
Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Andre Onana çarpıcı açıklamalarda bulundu. Onana birçok konu hakkında önemli ifadeler kullanırken, Trabzonspor'un 1-0 kaybettiği Fenerbahçe maçına ilişkin de flaş sözler söyledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)