Trabzonspor resmen açıkladı! Tam 23 milyon Euro...
Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sözlerine resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile yanıt verirken, takımdaki yıldız isimlere gelen teklifleri de açıkladı.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.01.2020 16:00
Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sözlerine resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile yanıt verdi. Bordo-mavililer yayınladığı yazıda takımın yıldız isimleri Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür'a gelen teklifleri de miktarıyla birlikte duyurdu.
Bordo-mavili kulüp konuya ilişkin, "Oyuncularımızdan Uğurcan Çakır'a 20 milyon Euro, Abdülkadir Ömür'e ise 23 milyon Euro'luk transfer teklifleri gelirken, Hüseyin Türkmen 4 milyon Euro, Abdulkadir Parmak 4 milyon Euro ve Serkan Asan ise 1.5 milyon Euro'luk değere ulaşmıştır. Takımımızın kadro değeri gelen transfer tekliflerine göre yaklaşık 100 milyon Euro'ya çıkarken, Transfermarkt verilerine göre ise 60 milyon Euro'dur! Diğer bir deyişle mevcut kadronun yıllık maaşının minimum 3 katı değere ulaşan futbolcu kadrosuna sahibiz" ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig 8. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada Beşiktaş'tan Agbadou'nun eline çarpan topta bordo mavili oyuncular penaltı beklemiş ancak hakem maçı devam ettirmişti. A Spor'da yayınlanan 90+1 programında eski hakem ve usta yorumcu Mustafa Çulcu, pozisyonda kasıt bulunmadığı gerekçesiyle pozisyonun penaltı olmadığını söyledi. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasındaki dev derbide Trabzonspor, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı. Karşılaşmanın ardından Fotomaç gazetesinin usta yazarları, mücadeleyi çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte derbinin ardından kaleme alınan o yazılar... -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan derbide Trabzonspor, sahasında Beşiktaş'ı mağlup etti. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 8. hafta kapanış maçında Trabzonspor, Beşiktaş'ı Akyazı'da 2-0 yenerek galibiyete uzandı. Maçın ardından Sabah gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Trabzonspor'un galibiyetini ve hakem Cihan Aydın'ın performansını yorumladı.