İğne atsan yere düşmez
Süper Lig'de yeni sezonda ilk kez taraftarının önünde çıkan ve Avrupa Ligi'nde AEK'i yere seren Trabzonspor'u 30 bin taraftarı izledi. Tribünler tıklım tıklımdı.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.08.2019 08:00
Trabzonspor taraftarları bu sezon takımlarını hiç yalnız bırakmayacak gibi gözüküyor... Bu sezon Şenol Güneş Stadı'ndaki ilk resmi maçını Sparta Prag'a karşı veren bordo-mavililer o gün de müthiş bir destek görmüştü. Dün akşam ligde evindeki ilk maçına çıkan Karadeniz Fırtınası'na 30 bin kişinin üzerinde taraftar geldi. Tıklım tıklım dolan stadyumda taraftarlar, dün Kuzey Irak'ta şehit olan askerlerimiz için, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" tezahüratı yaptı. Emine Bulut cinayeti nedeniyle sahaya siyah pankartla çıkıldığı sırada ise tribünde "Anne lütfen ölme..." pankartı açıldı ve "Kadına uzanan eller kırılsın" diye bağırıldı. Yeni Malatya'yı ise 300 kadar taraftar takip etti.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, hücum hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililerin, teknik direktör Fatih Tekke’nin beğendiği Başakşehir’in Özbek forveti Shomurodov için nabız yokladığı öğrenildi. -
Trabzonspor, Mohamed Salah transferini sonuçlandırmak için geri sayıma geçerken, bordo-mavililerden bir dünya yıldızı hamlesi daha geldi. Karadeniz devi, Avrupa futbolunun önemli golcülerinden biri için de girişimlerini hızlandırdı ve iki yıldızı aynı uçakla Türkiye'ye getirmeyi planlıyor. -
Trabzonspor, serbest statüde bulunan Mısırlı yıldız Muhammed Salah'ın transferi için resmi görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Bordo-mavililer, Salah'ın bugün saat 12.00'de İstanbul'a geleceğini, ardından Trabzon'a geçeceğini açıkladı. İşte tüm detaylar... -
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Alexander Sörloth transferine ilişkin çıkan iddialara açıklık getirdi. Doğan, Norveçli golcünün bordo-mavili kulübün transfer gündeminde yer almadığını belirterek haberleri yalanladı.