Abdulkadir Bitigen'in derbi raporu
Galatasaray-Beşiktaş maçıyla birlikte ilk kez derbi yöneten hakem Abdulkadir Bitigen, sarı-kırmızılılardan Mariano’ya, siyah-beyazlılardan ise Lens ile Burak Yılmaz’a sarı kart verdi.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.03.2020 21:25
Süper Lig'in 26. haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan Galatasaray - Beşiktaş derbisini hakem Abdulkadir Bitigen yönetti. Bitigen'in yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ile İsmail Şencan yaptı. Abdulkadir Bitigen kariyerinde ilk kez bir derbide düdük çaldı. Bitigen karşılaşmada 3 kez kartına başvurdu. Sarı-kırmızılılardan Mariano, siyah-beyazlılardan ise Lens ile Burak Yılmaz sarı kart ile cezalandırıldı.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’de yeni sezonun ‘Adnan Süvari Sezonu’ ismiyle oynanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
TFF, dünya futbolunun deneyimli elit hakemlerinden Anthony Taylor'ın, MHK Elit Hakem Direktörü olarak görevine başladığını duyurdu. -
Merkez Hakem Kurulu Elit Hakem Direktörlüğü görevine getirilen Anthony Taylor'a, 2026-2027 Futbol Sezonu Yaz Semineri'nde A Milli Takım forması hediye edildi. İşte o anlar... | Son dakika spor haberleri -
Türkiye Futbol Federasyonu, yeni sezon öncesinde Trendyol Süper Lig'de çipli top teknolojisini uygulama kararı aldı. VAR sisteminin daha hassas çalışmasını amaçlayan yeni uygulamayla birlikte stadyumlara ek kameralar kurulacak.