Rıdvan Dilmen: "Jahovic ayağını kaçıramazdı"
Tecrübeli yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 22. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe'nin sahasında Atiker Konyaspor'u konul ettiği mücadelede yaşanan pozisyonları yorumladı.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.02.2019 00:00
- Güncelleme Tarihi: 16.02.2019 20:35
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe sahasında Atiker Konyaspor'u ağırlıyor.
Karşılaşmayı NTV'de canlı yayınında yorumlayan Rıdvan Dilmen mücadelede yaşanan tartışmalı pozisyonlarla ilgili çarpıcı tespitler yaptı.
İşte Rıdvan Dilmen'in karşılaşmayla ilgili yorumlarundan dikkat çeken bölümler:
"Fenerbahçe; Moses, Valbuena ve Zajc ile birlikte ofansif ve önde baskılı, presli başladı. Atiker Konyaspor bunu bekliyordu ve ona göre de bir alan savunması yaptılar ve bunu bertaraf ettiler. Daha sonra pası yapmaya başlayınca ve paslarda durumu eşitleyince bir denge kuruldu."
"İNSAN FUTBOLDAN SOĞUYOR"
"Aslında 3 tane kritik pozisyon var. Hakikaten insan futboldan soğuyor. Jailson'un pozisyonu bana göre penaltı değil. Ben oyuncu gözüyle bakıyorum. Skrtel'in pozisyonu; taban havadaysa ben kırmızı kart gösterirdim. Ama tekrarda gördüm, eğer fotoğrafı tutarsanız ayağa darbe var zannedersiniz. Ama eğer darbe gelseydi Konyasporlu oyuncu, Allah korusun, hastanedeydi şimdi. Dolayısıyla o pozisyonu avantaj vermesi normal."
JAHOVIC'İN KIRMIZI KART GÖRDÜĞÜ POZİSYON HAKKINDA
"Jahovic'in pozisyonu; VAR'a gidiyorsun. Bir futbolcunun ayağını oradan kaçırma ihtimalini görmüyorsun, kaçırma ihtimali yok. Onyekuru kaçıramaz o ayağı. O yüzden gidip bakmana rağmen kırmızı kart gösteriyorsun. Sonuçta maalesef bu tür kararlar veriliyor."
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da Gençlerbirliği galibiyetinin ardından Rafael Leao'dan gelen sakatlık haberi moralleri bozdu. Kasık adalesinde zorlanma yaşayan Portekizli yıldız, Lille maçı ve Fenerbahçe derbisine yetişebilecek mi? İşte tüm detaylar... -
Rennes'te sergilediği başarılı performansla transfer piyasasının dikkat çeken isimlerinden biri haline gelen Mahamadou Nagida için Süper Lig'den flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş ve Fenerbahçe, 21 yaşındaki Kamerunlu sol bekin transferi için harekete geçti. Genç oyuncunun geleceğiyle ilgili aldığı karar ise sürecin seyrini değiştirdi. İşte detaylar... -
Trabzonspor ve Beşiktaş'ta görev yapan isimlerden Şenol Güneş, pazartesi günü oynanacak derbi hakkında görüşlerini paylaştı. -
Bir dönem Fenerbahçe ve Alanyaspor formaları giyen, son olarak Konyaspor'da yardımcı antrenörlük yapan Steven Caulker, görevinden ayrıldıktan sonra yaşadığı işsizlik sürecini anlattı.