Yiğidolar'dan neşeli antrenman!
DG Sivasspor'da MKE Ankaragücü maçı hazırlıkları sürüyor. Antrenmanda neşeli görülen Sivasspor'lu oyuncular gelecek hafta oynayacağı maç öncesinde idmanlarda mutlu görünüyordu.
- Sivasspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.02.2020 15:49
Süper Lig'in 24'üncü haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor'da hazırlıklar sürüyor.
Kulüp tesislerinde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular daha sonra 5'e 2 top kapma ve dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenman çift kale maçla tamamlandı. Bugünkü idmana sakatlığı bulunan kaleci Ali Şaşal katılmadı. Antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli olduğu görüldü. Ayrıca Brezilyalı futbolcu Marcelo Goiano'nun bedensel engelli kardeşi Marco Aurélio da tesislere gelerek idmanı izledi. Kırmızı-beyazlı ekip yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Özbelsan Sivasspor evinde Sakaryaspor'u farklı geçti. İşte detaylar... -
Trendyol 1. Lig'in 33. haftasında Esenler Erokspor, deplasmanda Özbelsan Sivasspor'u 3-1 yendi. -
Özbelsan Sivasspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Esenler Erokspor maçını kazanmaları durumunda play-off hattına gireceklerini söyleyerek, "İnşallah kalan 6 maçı da alır bize yakışır bir şekilde play-off'a gireriz" dedi. -
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, teknik direktör İsmet Taşdemir ile yollarını ayırdığını duyurdu.