Irkçı hakem Sebastian Coltescu'ya özel koruma!
Irkçılık olayları nedeniyle ertelenen PSG-Medipol Başakşehir maçının olay hakemi Sebastian Coltescu için UEFA'dan flaş bir hamle geldi. UEFA'nın Rumen hakem için 4 adet özel koruma verdiği öğrenildi.
- Şampiyonlar Ligi Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.12.2020 - 11:01
Paris Saint Germain - Medipol Başakşehir maçında dördüncü hakem Sebastian Coltescu'nun, Pierre Webo'ya ırkçı söyleminden sonra statta yaşananlar ortaya çıktı.
Fransız basını, UEFA'nın dördüncü hakem Sebastian Coltescu için dört koruma görevlendirdiğin duyurdu. Konuyla ilgili çıkan haberde "UEFA yetkilileri tarafından VAR odasına gönderilen Rumen 4. Hakem, maçın ertelenme kararının alınmasının ardından hiç kimseyle karşılaşmaması için 4 korumayla beraber soyunma odasına gitti." denildi.
Takımların, Parc des Princes'ten ayrılmasının ardından dördüncü hakem Sebastian Coltescu'nun da korumalarla oteline gönderildiği belirtildi.
Başakşehir yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı söyleminin ardından 4. hakem Sebastian Coltescu'ya UEFA tarafından 4 tane özel koruma verildi.
KARŞILAŞMA BUGÜN OYNANACAK
UEFA, Şampiyonlar Ligi'nde bugün TSİ 20.55'te kaldığı yerden devam edecek Paris Saint Germain- Medipol Başakşehir maçına Hollandalı hakem Danny Makkelie'yi atadı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turunda 5-2 kazandığı ilk maçın rövanşında Juventus'a 3-2 mağlup olsa da son 16 turuna yükseldi. Cimbom böylece dev bir gelirin de sahibi oldu. İşte o rakam... (GALATASARAY HABERLERİ) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükselen Galatasaray'ın rakibi belli oluyor. Kura çekimini canlı izlemek için tıklayın... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki son 16 turunda Galatasaray ile karşılaşacak olan Liverpool'da maçın yankıları sürüyor. BBC Liverpool Muhabiri Aadam Patel, "Kimse ilk maçı unutabilmiş değil. Galatasaray, lig aşamasındaki maçla beraber Liverpool'un saygısını da kazandı." ifadelerini kullandı. -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu play-off rövanş maçında Juventus'a deplasmanda 3-2 mağlup olsa da üst tura adını yazdırdı. Bir kırmızı kartın çıktığı, bir penaltı kararının verildiği ve uzatmalara giden nefes kesen mücadele dış basında da gündem oldu. İşte yabancı basında atılan o manşetler...