Arapsaçı tarifi, malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları nedir?

Arapsaçı, Ege'nin sevilen bitkileri arasında yer alan ısırgangillerden olup, çok sayıda mezeye konulmakla birlikte direkt kendisi de zeytinyağlı ve hafif bir başlangıç mezesi oalrak tüketilmektedir. Peki Arapsaçı tarifi, malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları nedir? Bol zeytinyağlı arapsaçı meze tarifi haberimizde...

Giriş Tarihi: 10.08.2023 23:30 Güncelleme Tarihi: 10.08.2023 23:30
Paylaş Paylaş Paylaş

ARAPSAÇI TARİFİ | Ege Bölgesi'nde yaygın şekilde görülen ve zeytinyağlıların en sevilenleri arasında yer alan, hem faydaları hem de tadı nedeniyle sık sık sofraları şenlendiren arapsaçı mezesi, en sık araştırılan tarifler arasında yerini aldı. Peki arapsaçı nasıl yapılır? İşte arapsaçı malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları...

ARAPSAÇI NASIL YAPILIR?

Arapsaçı Malzemeleri:

Arapsaçı Yapılışı:

DİĞER HABERLER

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.