AnasayfaGaleri Galatasaray'ın transferini bitiremediği genç ön libero ortaya çıktı! Cauan Barros...
Galatasaray'ın transferini bitiremediği genç ön libero ortaya çıktı! Cauan Barros...
Ara transfer döneminde Noa Lang, Yaser Asprilla, Renato Nhaga, Can Armando Güner ve Sacha Boey'i renklerine bağlayan Galatasaray'ın, ön libero transferinde genç oyuncu için nabız yokladığı fakat sürenin yetmemesi nedeniyle oyuncuyu kadroya katamadığı ortaya çıktı. | GS Spor haberleri
Yayın Tarihi: 07.02.2026 - 10:52 Güncelleme Tarihi: 07.02.2026 - 11:32
ABONE OL
Ara transfer döneminde Noa Lang, Yaser Asprilla gibi isimleri kadrosuna katan Galatasaray, hücum rotasyonunu güçlendirdi.
Savunma bölgesinde yalnızca Sacha Boey'i kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda transfer gerçeği ortaya çıktı.
Galatasaray, transferin son saatlerinde bir ön libero oyuncusu için nabız yokladı fakat transfer gerçekleşmedi.
Brezilya basınından NTVascaínos'un haberine göre Galatasaray, Vasco da Gama forması giyen Cauan Barros ile ilgilendi.
21 yaşındaki genç oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Cimbom'un, transferi gerçekleştirmeme sebebinin zamanın yetmemesi olduğu öne sürüldü.
Merkez orta sahada da görev yapabilen Sambacı'ya Avrupa'nın çeşitli kulüplerinden de ilgi olduğu belirtildi.
Yunanistan'dan AEK ve İtalya'dan Torino'nun son günlerde oyuncu için resmi girişimlerde bulunduğu, her iki teklifin de kulüp yönetimi tarafından hızlıca reddedildiği ifade edildi.
Bu sezon Vasco da Gama formasıyla 5 maçta forma giyen Barros, 400 dakika süre aldı.
Vasco ile sözleşmesi 2027 sonunda bitecek olan 21 yaşındaki Brezilyalı ön liberonun piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor.