GALATASARAY HABERİ: Michy Batshuayi'den maç sonu öz eleştiri!
Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Bodrum FK'yı 1-0 mağlup etti. Mücadele sonrası sarı kırmızılılarda Michy Batshuayi açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.11.2024 - 21:35
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Bodrum FK'yı 1-0 yendi. Maç sonrası sarı kırmızılılarda Michy Batshuayi açıklamalarda bulundu.
İŞTE O SÖZLER:
"Bu akşam iyi bir Galatasaray göremedik. Evimizde oynamadık, deplasmandaydık, 3 puan önemliydi. Bunun yanında da Yiğit ve ailesine baş sağlığı diliyorum. Her zaman arkalarındayız."
"Çift forvet ya da tek forvet, ikisinde de oynayabilirim. Victor çok uzun, hava toplarında iyi. Ayrıca derine de koşular atıyor. Ben teknik olarak daha iyiyim. Hocanın seçimi daha önemli. Hoca da gereken seçimi yapıyor."
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da kritik Başakşehir karşılaşması öncesi savunmada krizi çıktı. Singo'nun sakatlığı Davinson'un da cezası nedeniyle oynayamayacağı mücadelede Okan Buruk sürpriz 2 isme yer verecek. İşte ayrıntılar... -
Galatasaray Avrupa'da zirveye oynuyor. Sarı kırmızılılar, geride kalan 8 haftanın ardından 10 büyük lig baz alındığın ilk 4 takım arasına girdi. İşte dikkat çeken o istatistik. GS SPOR HABERLERİ -
Suudi ekibi NEOM SC'den teklif alan Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, sarı-kırmızılı kulüpte devam etmek için fedakarlığa gitti. 32 yaşındaki golcü Cimbom'da kalabilmek için mevcut sözleşmesindeki bonustan vazgeçme kararı aldı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Ocak ayı transferleri için kolları sıvayan Galatasaray, Atalanta'nın Nijeryalı yıldızı Ademola Lookman'ı yeniden gündemine aldı. Yaz transfer döneminde de adı sarı-kırmızılı ekiple anılan Nijeryalı yıldızı Okan Buruk'un da çok istediği aktarıldı. İşte detaylar... (GS spor haberi)