Galatasaray'da radikal karar! 2 ayrılık 2 transfer
Galatasaray'da ocak ayı transfer çalışmaları sürüyor. Sarı kırmızılı ekipte devre arası önemli ayrılıkların yaşanması bekleniyor. Buna göre Cimbom, o 2 futbolcuyla yollarını ayırma kararı aldı. Yönetim vedalaştığı oyuncuların yerine ise 2 transfer yapacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.12.2023 09:14
Galatasaray'da fotoğraf netleşiyor. Aslan devre arası için planlarını yapmaya başladı.
Sarı-kırmızılılarda ara transfer döneminde iki kritik transfer gerçekleştirilecek.
Milliyet'te yer alan habere göre Cimbom bir türlü beklenen karlışılığı veremeyen kiralık futbolcularını gönderecek ve kritik iki hamle yapacak.
Buna göre, ara transfer döneminde Ndombele ve Angelino ile yollar ayrılıp, 8 numara ve sol bek takviyesi gerçekleştirilecek.
Cimbom, Tottenham ve Leipzig'den kiraladığı iki oyundan istediği katkıyı alamayınca opsiyonları kullanmama kararı aldı.
Teknik direktör Okan Buruk, Manchester United maçında ilk 11'de sahaya sürdüğü Ndombele ve Angelino'yu ligde Pendik'te kulübeye çekti.
Buruk, Ndombele'ye kısa süre verirken, Angelino'yu düşünmedi bile... İki futbolcuyla ilgili teknik kadronun olumsuz düşüncede olduğu bildirildi.
Scout ekibine de devre arasında takviye yapılması planlanan pozisyonlarla ilgili talimat verildiği belirtildi. Özellikle Avrupa ve lig planlamaları açısından bu iki takviye üzerinde titizlikle durulduğu vurgulandı.
BURUK'TAN İZİN JESTİ
Cimbom'da teknik direktör Okan Buruk, futbolcularına jest yaptı. Buruk, yoğun fikstürü göz önünde bulundurarak oyuncularına bir gün ekstradan izin verdi.
Pendik engelini kayıpsız geçen sarı-kırmızılarda Adana Demirspor maçının hazırlıkları yarın yapılacak antrenmanla başlayacak.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4'üncü haftasında evinde Alman temsilci Stuttgart'ı 2-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından Cimbom puanını 6'ya yükseltti. Son dönemde aldığı başarılı sonuçlarla yoluna doludizgin devam eden Aslan, gözünü bir yandan da ocak ayına çevirdi. Bu doğrultuda sarı-kırmızılıların, Devler Ligi zaferinin ardından ara transferdeki sürpriz bombası da ortaya çıktı. İşte gündem yaratan transfer gelişmesinin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan 4. hafta maçlarıyla devam etti. Galatasaray, sahasında konuk ettiği Alman temsilcisi Stuttgart'ı 2-0 mağlup ederek Devler Ligi'nde 6 puana ulaştı. Fotomaç Gazetesi yazarları da Galatasaray-Stuttgart mücadelesini çarpıcı sözlerle yorumladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında temsilcimiz Galatasaray, sahasında Stuttgart'ı 2-0'lık skorla mağlup etti. Sabah Gazetesi yazarı Bülent Timurlenk mücadeleyi çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte o sözler... (GS spor haberi) -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında Stuttgart'ı RAMS Park'ta 2-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 12 ve 15. dakikalarda Aleksey Batrakov kaydederken temsilcimiz Devler Ligi'nde üst üste ikinci zaferini elde etti.