GALATASARAY HABERİ: Okan Buruk'a dev zam! Yeni maaşı belli oldu
Galatasaray'ın başarılı hocası Okan Buruk ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılı yönetim, 49 yaşındaki çalıştırıcıya dev bir zam yapma kararı aldı. İşte o rakam... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.10.2023 11:12
2022/2023 sezonu öncesi yaptığı takviyelerle dikkat çeken Galatasaray, takımı eski yıldızlarından Okan Buruk'a emanet etmişti.
Sezona durgun bir giriş yapan sarı-kırmızılılar, ilerleyen haftalarda büyük bir çıkış yakalamış ve sezonu şampiyonlukla taçlandırmıştı.
2023/2024 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma başarısını gösteren Cimbom, Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonuna iyi bir başlangıç yaptı.
A Grubu'nda mücadele eden Galatasaray, ilk maçında Kopenhag ile 2-2 berabere kalırken, ikinci maçında deplasmanda Manchester United'i 3-2 mağlup ederek tarihi bir zafere imza attı.
Ligde de yoluna tam gaz devam eden sarı-kırmızılılar, çıktığı son 7 maçı kazandı.
Galatasaray, topladığı 22 puanla milli araya lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde 2. sırada girdi.
Süper Lig'de milli ara başlarken, sarı-kırmızılı kurmayların dikkat çeken hamlelerde bulunacağı öğrenildi.
OKAN BURUK İLE YENİ SÖZLEŞME
Milliyet'in haberine göre; Galatasaray'da idarecilerin ilk olarak Okan Buruk'la yeni sözleşme imzalamaya hazırlandığı belirtildi.
Aynı zamanda Avrupa'dan takımların radarında olan ve zam bekleyen futbolcularla da masaya oturulacağı kaydedildi.
Geçen yıl 20 milyon lira kazanan ve takımı şampiyon yapan Buruk'a, ciddi anlamda bir düzeltme yapılacağı belirtildi.
60 MİLYON LİRA KAZANACAK
Bu sezona da çok iyi başlayıp hem ligde hem de Avrupa'da yoluna doludizgin devam eden sarı-kırmızılılarda Buruk'un yeni zamla beraber ücretinin 60 milyon liraya çıkarılacağı bildirildi.
1 YILLIK SÖZLEŞME
Buruk ile kontratın yine bir senelik yapılacağı öğrenildi.
ÜÇ FUTBOLCUYA DAHA ZAM YAPILACAK
Galatasaray'da yönetim Buruk'tan sonra bazı futbolcuların ücretlerini iyileştirecek.
Aslan'da, Boey, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakçı'nın ücretlerine zam yapacak.
Boey'un 400 bin euroluk ücretinin 1 milyon euroya çıkarılacağı öğrenildi.
Cimbom'da zam yapılması planlanan ikinci oyuncu ise Kerem Aktürkoğlu olacak.
Kerem'in geçen sene 20 milyon liraya çıkarılan garanti ücretinin ise yeni sözleşmeyle beraber 30 milyon liradan az olmayacağı bildirildi.
Galatasaray'da 2 sezondur iyi bir performans sergileyen Abdülkerim Bardakcı'nın aldığı 19 milyon 550 bin lira olan yıllık ücretinin ise Kerem'de olduğu gibi 30 milyon liraya çıkarılacağı öğrenildi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın transfer gündemine dair flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılı kulübün gelişim direktörü Fatih Demireli, Alman basınına konuştu. Demireli, Cimbom'un transfer operasyonuna dair çarpıcı itiraflarda bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Ara transfer döneminde orta sahasını güçlendirmek isteyen Roma, rotasını yeniden Galatasaray'ın yıldızına çevirdi. Napoli, Newcastle United ve Everton'ın da devrede olduğu transferde İngiliz ekiplerinin 30 milyon euroyu gözden çıkardığı öne sürüldü. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında Galatasaray, sahasında Stuttgart'ı konuk edecek. Alman ekibinin RAMS Park'ta gerçekleştirdiği antrenman sonrası yapmış olduğu paylaşım büyük tepki aldı. Ardından Stuttgart paylaşımı kaldırırken bir özür açıklaması da yayınladı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Transfer planlamalarına son sürat devam eden Galatasaray'da sıcak bir gelişme yaşandı. Alman medyasında yer alan habere göre; sarı-kırmızılıların, o isimle sezon sonunda yollarını ayırma kararı aldığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)