Galatasaray'da Okan Buruk kararı! Sözleşmesi...
GALATASARAY HABERLERİ: Sarı-kırmızılılarda sezon başı göreve gelen neredeyse sıfrıdan kurulan bir takımla büyük işler başaran Okan Buruk'un sözleşmesi konusunda dikkat çeken bir adım atıldı. İşte son gelişmeler... GS SPOR HABERLERİ
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.04.2023 06:40
Sezon başında Galatasaray'ın başına geçen teknik direktör Okan Buruk, yaklaşık 6 aylık bir süreçte önceki sezonun izlerini tamamen sildi.
Şampiyonluk yarışında zirvede yer alan Cimbom'da yönetimin, 49 yaşındaki teknik adamla uzun vadeli bir planlama düşündüğü ortaya çıktı.
1+3 YILLIK KONTRAT PLANI
Takvim'de yer alan habere göre başkan Dursun Özbek ve kurmayları öncelikle, 1+1 yıllık sözleşme imzalanan Okan Buruk'un 1 yıllık opsiyonunu devreye sokacak.
Ayrıca Özbek yönetimi, görev sürevlerini de düşünerek sözleşmeye 3 yıl daha opsiyon koydurmayı planlıyor.
Sarı-kırmızılı ekipte 1+3 yıl kalması planlanan ve bu sezon şampiyonluğa koşan Okan Buruk'un yıllık kazancı da kademeli olarak artacak.
Yönetim bu konuda Buruk'u mutlu edecek bir plan hazırladı.
30 MİLYON TL'YE ULAŞACAK
Bu sezon 17 milyon TL kazanan Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, opsiyon devreye girdikten sonra gelecek sezon 20 milyon TL gelir elde edecek.
Dursun Özbek yönetiminin göreve devam etmesi halinde kademeli olarak artacak olan Buruk'un geliri 30 milyon TL'ye kadar ulaşacak.
Okan Buruk ile birlikte bu sezon büyük maç kaybetmeyen Galatasaray, şampiyonluk yarışını önde götürüyor.
Camia, Medipol Başakşehir ile Süper Lig, Akhisar Belediye ile de Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu kazanan Okan Buruk ve ekibine büyük bir güven duyuyor.
Sarı kırmızılılar Okan Buruk yönetiminde sezon sonu mutlak şampiyonluk hedefliyor.
Teknik adam yeni sezonda Galatasaray'da gösterdiği başarılı performansla büyük alkış aldı.
Bu anlamda Okan Buruk'un geleceği büyük merak konusu haline geldi.
Okan Buruk ile ilgili gelişmeler ise merakla takip ediliyor.
Son olarak Okan Buruk'tan gelen haberler ise taraftarları bir hayli sevindirdi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Stuttgart maçı sonrası sol dizinden sakatlık yaşadığı açıklanan Victor Osimhen'in başarılı bir operasyon geçirdiğini ve sağlık durumunun günlük değerlendirmelerle takip edileceğini duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi VAR koltuğunda oturacak hakemler açıklandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Stuttgart maçında sol dizi esneyen Victor Osimhen ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Nijeryalı golcünün sahalardan uzak kalacağı süre ve yeniden formasına kavuşacağı maç belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Rus gazeteci Ilya Egorov, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Aleksey Batrakov ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Egorov; genç oyuncunun, sarı-kırmızılılarda 10 numaralı formayı giyme durumu hakkında konuştu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)