Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Trabzonspor maçı sonrası konuştu!
Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, evinde Trabzonspor'u 2-1. mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk zorlu mücadele sonrası konuştu. İşte Okan Buruk'un sözleri. | Galatasaray haberleri
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.02.2023 21:43
- Güncelleme Tarihi: 05.02.2023 22:22
Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, evinde Trabzonspor'u 21. mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk zorlu mücadele sonrası konuştu.
İŞTE OKAN BURUK'UN SÖZLERİ:
Takımımızın reaksiyon vermesi ve inançlı olmasını gösterir, sonradan gelip kazanmak. Oyuna da çok erken gol yemenin telaşıyla başladık. Ayağımızdaki topları verdik sürekli, hava şartları da etkiledi.
Devre arasında da söyledim ''ayağımızda tutarsak topu, pozisyona gireriz'' diye. Bunu uyguladık. Yunus Akgün oyuna dahil oldu ve etkili oyun sergiledi. Barış Alper iyi niyetli oyun sergiledi, ilk yarıda takım olarak kötüydük.
Çok fazla pozisyona girdik, rakip ceza sahasına girdik. Maçı erken bitirebilirdik. Farklı da bitebilirdi. Trabzonspor'un çift forvetle oynaması ve hava toplarını alması maçı dengeledi.
Stadımız 100 bin kişi olsa 100 bin kişi gelirdi. Taraftarımıza teşekkür ediyorum, bu havada burada oldukları için.
Biz çok geniş bir ekibimiz, Florya'da kalabalık bir ekip var. Bu rekor sadece benim değil, Galatasaray camiasının bir başarısı. Çok fazla emek veriyor herkes. İnşallah çok daha galibiyet alırız. Şampiyon olmak için kazanmamızın gerektiğini biliyoruz.
MUSLERA'NIN SAKATLIĞI HAKKINDA KONUŞTU!
Fernando Muslera'nın ayağında ağrı var, net bir darbe aldı ayağına. Bizim için çok önemli bir isim. Türkiye için önemli bir isim. Darbenin ne getirdiğini tam olarak bilmiyoruz.
ZANIOLO SÖZLERİ...
Zaniolo dünya çapında bir oyuncu. Kadromuzda görmek isteriz. Şu an bu transferdeki durumu bilmiyorum.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup eden Galatasaray'da yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu, maçın ardından açıklama yaptı. -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa'yı ağırlayan ve maçtan 3-1'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray'da İlkay Gündoğan, Barcelona için, "Oynamıyorum ki niye hazır olayım?” dedi. -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup eden Galatasaray'da Ismail Jakobs, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu. Senegalli futbolcu, salı günü Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Barcelona maçıyla ilgili de konuştu. -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Kasımpaşa'da Kerem Demirbay, geçtiğimiz günlerdeki açıklamaları nedeniyle kendisine tepki gösteren sarı-kırmızılı taraftarlardan özür diledi.