GALATASARAY TRANSFER HABERİ: Rumen basını duyurdu! Olimpiu Morutan ile yollar ayrılıyor mu?
Galatasaray'a geçen sezon başında büyük umutlarla gelen ancak beklenen performansı ortaya koyamayan Olimpiu Morutan'la ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Genç yıldızı elden çıkarmak ve bonservis geliri elde etmek isteyen sarı kırmızılılara transfer müjdesi geldi. Rumen basınına göre, Morutan'a sürpriz bir talip çıktı. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.07.2022 10:25
Galatasaray'da Marcao'nun Sevilla'ya transfer olmasının ardından beklentilerin altında kalan Morutan'ın da kulüpten ayrılması bekleniyor.
Rumen basının iddiasına göre Danimarka temsilcisi Kopenhag ilerleyen günlerde Morutan için Galatasaray'a resmi teklifini iletecek.
Sport'un haberine göre Galatasaray'da yeni teknik direktör Okan Buruk'un planları arasında Olimpiu Morutan yer almıyor.
Sarı Kırmızılıların geçtiğimiz sezonun başında Steaua Bükreş'ten renklerine bağladığı Olimpiu Morutan için Kopenhag'tan gelecek teklif bekleniyor.
Haberde Kopenhag'ın 2021 yazında Morutan için Steaua Bükreş'a 3.5 milyon euroluk resmi bir teklifte bulunduğu ifade edildi.
Fakat, Gigi Becali tarafından bu teklifin kabul edilmediği ifade edildi.
Galatasaray'ın Avusturya kampındaki son hazırlık maçında Morutan süre almadı.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 1-0 kaybedilen MOL Fehervar mücadelesinde genç futbolculara şans verdi.
Ancak, Morutan'ı yedek kulübesinde oturttu.
Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Steaua Bükreş'ten renklerine bağladığı Olimpiu Morutan, Sarı Kırmızılı formayla iyi bir başlangıç yapmıştı.
Buna rağmen hem Fatih Terim hem Domenec Torrent genç yıldız adayına fazla forma şansı vermedi.
OLIMPIU MORUTAN KİMDİR?
25 Nisan 1999 doğumlu Olimpiu Morutan 1.73 boyunda ve 10 numara mevkisinde forma giyiyor.
Yıldız isim, tercih edilmesi halinde sağ kanatta da forma giyebiliyor.
Morutan, profesyonel kariyeri boyunca 207 maça çıkarken 20 gol 41 asist üretti.
Öte yandan Morutan, Romanya milli takımı ile 3 maça çıktı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Yönetimi, pazartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesi flaş bir hamlede bulundu. Sarı kırmızılılar kritik mücadele öncesi galibiyet için önemli bir prim belirledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 26 Ekim Pazartesi günü sahasında Fenerbahçe ile yapacağı derbinin hazırlıklarına devam etti. -
Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla beğeni toplayan Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Lokomotiv Moskova'dan kadrosuna kattığı Aleksey Batrakov, Rus eski futbolcu Fedor Smolov'un YouTube kanalına konuk oldu. Sarı-kırmızılı takımdaki uyum sürecini anlatan genç futbolcu, Lucas Torreira'nın kendisine gösterdiği yakınlığı ve Victor Osimhen ile yaşadığı otobüs anısını paylaştı. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri -
Son dakika Galatasaray haberleri: Trendyol Süper Lig'in 9. haftası dev derbiye sahne olacak. Galatasaray, sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Sarı-kırmızılıların milli futbolcusu Yunus Akgün, pazartesi günü oynanacak kritik karşılaşma öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... (GS SPOR HABERİ)